Moja devojka je čitala ženske časopise i nakon što je pročitala jedan članak rekla je da bi volela da „me radi“.

Pitao sam je na šta misli i ona mi je pojasnila da želi da kupi strap on dildo (dva penisa nakačena na traku koja se vezuje oko struka, jednim većim za žensku partnerku i drugim manjim za muškog partnera) i da mi pokaže kako se ona oseća tokom seksa. Takođe bi želela da koristim „guzni čep“ tokom seksa.

Ne mogu da shvatim kakvo bih (ako ikakvo) zadovoljstvo dobio – osim očigledne činjenice da udovoljim svojoj devojci. Pomisao da mi se nešto dešava pozadi me prilično uznemirava.

Image by senivpetro on Freepik

Pravi odgovor na pitanje ima Trejsi Koks, poznata seks edukatorka.

Nećete biti prvi momak koji će biti uznemiren pri pomisli da ona želi da ode „tamo“. Ali postoje razlozi zašto bi možda trebalo da pokušate.

Pročitajte i ovo: Kakav je osećaj orgazma? Kako ga doživljevaju žene a kako muškarci

Muška G-tačka – prostatna žlezda – nalazi se unutar vašeg rektuma i kada se naviknete da je stimulisana, može da isporuči eksplozivne orgazme kao ništa što ste ikada iskusili.

Prvo pokušajte da uključite zadnjicu da biste saznali da li volite analnu igru. Možda ne biste, u tom slučaju, samo recite svojoj devojci da ste pokušali, ali to nije bila vaša omiljena šolja čaja.

Pročitajte i ovo: U iskušenju ste da zadovoljite svoje seksualne fantazije? Prvo pročitajte ovo 

Većini osoba ne smeta što njihov partner kaže ne, sve dok barem pokušaju. Samo je pitajte sa čime bi još želela da eksperimentiše – zvuči avanturistički, sigurna sam da to nije jedina stvar na njenoj listi!

U redu, evo dobrog akcionog plana za vaš prvi put sa analnim čepom: kada se uzbudite, navedite je da nanese mazivo na vaš analni otvor ili na vibraciju (ili oboje) i prođe po obodu vašeg anusa.

Pročitajte i ovo: Rušimo mitove, razbijamo predsrasude o – PENISU 

Trebalo bi veoma nežno da pritisne i vidi da li anus „uvlači“ igračku unutra. Ako to ne učini, trebalo bi da pritisne nežno dok se igračka ne uvuče malo. Čak i ako je „uvučeno“, naterajte je da prodre polako, zaustavljajući se da biste se navikli na nešto u sebi.

Pročitajte i ovo: Zašto je gledanje jedno drugog kako masturbirate najbolja lekcija o seksu koju ćete ikad imati

Zatim ga jednostavno ostavite tamo kada je na mestu i nastavite kao normalno. Usput, ako uživate, to ne znači da ste gej. Mnogo strejt muškaraca uživa u analnoj stimulaciji!