Pitanje: Moj novi partner mi je rekao da mu je pala na pamet ideja da masturbiram pred njim. Nikada ranije nisam radila ništa slično pred prethodnim partnerima i srećna sam što razmenjujemo ideje o tome kako da imamo seks, ali mi je u početku pomalo neprijatno i teško da se oslobodim svojih inhibicija. Imate li savet kako da to uradimo tako da to bude seksualno prijatnije za oboje?

Odgovor: Vredi prevazići tu početnu neprijatnost jer gledajući jedni druge kako masturbiraju, iz prve ruke vidite koju tehniku koristite – pritisak i brzinu, kako to ubrzavate ili usporavate pri približavanju orgazmu, kako se stimulišete (ili ne) dok zapravo doživljavate orgazam i šta radite sa svojom rezervnom rukom.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

Sve što treba da uradite je da kopirate jedno drugo. Generalno, muškarcima je prijatnije da masturbiraju ped partnerkama nego ženama pred partnerima, pa ga navedite da prvi probije led. Stavite ruku preko njegove tako da možete osetiti pritisak i ritam koji koristi.

Kada dođete na red, zatvorite oči tako da ne možete da ga vidite kako vas gleda, obliznite prste, a zatim se jednostavno dotaknite onako kako biste to učinili da nije tu. Recite mu, on dobija samo kratak pregled i počnite tako što ćete pokazati jednu tehniku koju koristite: hajde – to je samo deset sekundi sramote!

Pročitajte i ovo: SEKSUALNA ENERGIJA mora da dominira da bismo se osećali srećno

Posle toga, naterajte ga da stavi svoju ruku preko vaše i nastavi to da radi umesto vas. Kada to jednom uradite, sledeći put ćete biti manje nervozni i što više budete to radili, imaćete više samopouzdanja.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Otvorite oči kada se osećate prijatno i ne očekujte da ćete se dovesti do orgazma dok se zaista ne opustite (iako vas to ne sprečava da mu u međuvremenu priredite impresivnu podnu predstavu!)