Modni karavan, zvani Nedelja mode, stigao je na svoje treće odredište, u nizu od četiri.

Neka se spremi Pariz! Modna povorka stiže za koji dan na svoje poslednje odredište za predstavljanje Ready to Wear (Prêt-à-Porter) kolekcija za modnu sezonu jesen – zima 2019/20.

Ovog meseca dalo se videti pregršt boja i modnih kombinacija u trendu na ulicama modnih prestonica, Njujorka i Londona. Milano nimalo ne zaostaje za njima. Naprotiv! Možemo slobodno da se opustimo i prepustimo Italijanima, nadaleko čuvenim majstorima modnog zanata, da nam održe modni tečaj o tome kako da poboljšamo svoj stil i prilagodimo se novim modnim tokovima za aktuelnu sezonu.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Londona

Ikone stila na ulicama Milana tako su dobro koordinirane da izgledaju kao da su se oblačile zajedno, u istoj sobi, pred izlazak na ulicu. Ponekad, da se pomisliti da su modne bliznakinje u pitanju. A dolaze i u trojkama i četvorkama! Čak su im i boje kose, kao i frizure, usklađene. Jer trend se mora poštovati. Inače, nisi prava modna influenserka.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Njujorka

Kako se radi o Italiji, tako je i uticaj najvoljenijeg modnog brenda – Gucci, vrlo vidljiv i upečatljiv. Drugo što upada u oči su džepovi. Na sve strane džepovi – na tašnama, jaknama, blejzerima, jednostavno, na svemu, i to, zahvaljujući, pre svega, modnoj kući Fendi. Džepovi se mogu videti na mikro tašnama, jaknama, teddy-bear bundama, čak i kaiševima sa štipaljkama za držanje rukavica, mobilnih telefona, sunčanih naočara i svega ostalog što od aksesoara imate – vrlo praktično deluje.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Kopenhagena

Uživajte u prozorima iz Milana! Vidimo se u Parizu!

View this post on Instagram

at @fendi / @thestreetpie

A post shared by Anastasia Fedoseeva (@thestreetpie) on

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.