Modni karavan, zvani Nedelja mode, stigao je na svoje treće odredište, u nizu od četiri.

Neka se spremi Pariz! Modna povorka stiže za koji dan na svoje poslednje odredište za predstavljanje Ready to Wear (Prêt-à-Porter) kolekcija za modnu sezonu jesen – zima 2019/20.

Ovog meseca dalo se videti pregršt boja i modnih kombinacija u trendu na ulicama modnih prestonica, Njujorka i Londona. Milano nimalo ne zaostaje za njima. Naprotiv! Možemo slobodno da se opustimo i prepustimo Italijanima, nadaleko čuvenim majstorima modnog zanata, da nam održe modni tečaj o tome kako da poboljšamo svoj stil i prilagodimo se novim modnim tokovima za aktuelnu sezonu.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Londona

Ikone stila na ulicama Milana tako su dobro koordinirane da izgledaju kao da su se oblačile zajedno, u istoj sobi, pred izlazak na ulicu. Ponekad, da se pomisliti da su modne bliznakinje u pitanju. A dolaze i u trojkama i četvorkama! Čak su im i boje kose, kao i frizure, usklađene. Jer trend se mora poštovati. Inače, nisi prava modna influenserka.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Njujorka

Kako se radi o Italiji, tako je i uticaj najvoljenijeg modnog brenda – Gucci, vrlo vidljiv i upečatljiv. Drugo što upada u oči su džepovi. Na sve strane džepovi – na tašnama, jaknama, blejzerima, jednostavno, na svemu, i to, zahvaljujući, pre svega, modnoj kući Fendi. Džepovi se mogu videti na mikro tašnama, jaknama, teddy-bear bundama, čak i kaiševima sa štipaljkama za držanje rukavica, mobilnih telefona, sunčanih naočara i svega ostalog što od aksesoara imate – vrlo praktično deluje.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Kopenhagena

Uživajte u prozorima iz Milana! Vidimo se u Parizu!

View this post on Instagram

at @fendi / @thestreetpie

A post shared by Anastasia Fedoseeva (@thestreetpie) on