Jeste li spremne da nosite dugačke i beskrajne nizove nitni? Ovi modni detalji već su prisutni, kako na obući, tako i na tašnama i pratiće nas tokom cele modne sezone, u koju ulazimo.

Ako želite da vaš stajling bude malo grubljeg senzibiliteta, mangupski, rokerski privlačan, onda bi definitivno trebalo da se odlučite za nitne, kao modni detalj na vašoj tašni i obući ove modne sezone. Samo pogledajte najnovije modne kolekcije najpoznatijih modnih kuća, kao što su Dior, Bottega Veneta, Prada i Valentino i shvatićete da ovi mali, dodatni detalji na tašnama uvode vas sa lakoćom u pravo rokersko raspoloženje. Mladalačko!

Velike, male, u srebrnoj, zlatnoj ili višebojnoj verziji, nitne, pozajmljene iz 80-90-tih, iznenada se pojavljuju u nizu ili u originalnim geometrijskim kompozicijama, na svim tašnama u sezoni jesen – zima 2018/19.

Ukratko, kako da se odreknemo ovih detalja kada su poslednjih godina postali pravi kult za sve ovisnice o modi? Nemoguće! A i zašto bismo?! Podmlađuju i ne goje. Nitne pobeđuju sve ostale modne dodatke ove sezone, to je rešeno. A ako još uvek niste uvereni u rečeno, dole, niže, naći ćete najlepše predloge za ovu zimu. Odlučite sami!

Altuzarra, farfetch.com
Bottega veneta, matchesfashion.com
Campomaggi, campomaggi.com
Fracomina, fracomina.com
Isabel Marant, net-a-porter.com
Prada, mytheresa.com
Silvian Heach, net-a-porter.com
Sisley, sisley.com
Valentino, net-a-porter.com
Zara, zara.com
Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.