Jeste li spremne da nosite dugačke i beskrajne nizove nitni? Ovi modni detalji već su prisutni, kako na obući, tako i na tašnama i pratiće nas tokom cele modne sezone, u koju ulazimo.

Ako želite da vaš stajling bude malo grubljeg senzibiliteta, mangupski, rokerski privlačan, onda bi definitivno trebalo da se odlučite za nitne, kao modni detalj na vašoj tašni i obući ove modne sezone. Samo pogledajte najnovije modne kolekcije najpoznatijih modnih kuća, kao što su Dior, Bottega Veneta, Prada i Valentino i shvatićete da ovi mali, dodatni detalji na tašnama uvode vas sa lakoćom u pravo rokersko raspoloženje. Mladalačko!

Velike, male, u srebrnoj, zlatnoj ili višebojnoj verziji, nitne, pozajmljene iz 80-90-tih, iznenada se pojavljuju u nizu ili u originalnim geometrijskim kompozicijama, na svim tašnama u sezoni jesen – zima 2018/19.

Ukratko, kako da se odreknemo ovih detalja kada su poslednjih godina postali pravi kult za sve ovisnice o modi? Nemoguće! A i zašto bismo?! Podmlađuju i ne goje. Nitne pobeđuju sve ostale modne dodatke ove sezone, to je rešeno. A ako još uvek niste uvereni u rečeno, dole, niže, naći ćete najlepše predloge za ovu zimu. Odlučite sami!

Altuzarra, farfetch.com
Bottega veneta, matchesfashion.com
Campomaggi, campomaggi.com
Fracomina, fracomina.com
Isabel Marant, net-a-porter.com
Prada, mytheresa.com
Silvian Heach, net-a-porter.com
Sisley, sisley.com
Valentino, net-a-porter.com
Zara, zara.com