Zaboravite na bajker kožne jakne – ove jeseni nova kožna jakna ima oblik blejzera!

Najbolje stvari često dolaze iz najrazličitijih mikseva. A kožni blejzer, koji ste već sigurno počeli da primećujete na ulicama ili modnim fluenserkama, pravi je dokaz za to.

Klasična i vanvremenska bajker kožna jakna pruža prostor za novi ulazak u sezonu jesen-zima, a ako ste se do sada navikli na tipične blejzere od vune ili pliša, somota ili tvida, vreme je da otvorite um i plakare i napravite mesta za dodir novosti i vaš novi omiljeni modni komad.

Off-White, mytheresa.com

Mnogo su se nosili tokom 70 tih, pa i 80-ih, a evo ih sada ponovo ovde – bez postavljenih kaiševa, ali još uvek u vrlo mekoj koži, sposobnoj da se prilagodi najrazličitijim odevnim kombinacijama i stilovima. Jer, uz farmerke i majicu imamo savršeno ležernu i praktičnu odevnu kombinaciju, ali uz dugu suknju i čizme postaje idealan komad za one kojima treba poslovno odevanje za kancelariju ili nadahnute vintage odeće za one koji se prisećaju proteklih decenija.

Pročitajte i ovo: Kaubojske čizme – ultimativni trend sezone


Pročitajte i ovo: Stilske greške koje čine da izgledamo starije


Pročitaje i ovo: Svi nose mačkaste naočare za sunce, zašto ne biste i vi?! + Kako da odaberete pravi model prema svom obliku lica!

U crnoj ili vrlo originalnoj paleti boja, u pravoj koži ili veštačkoj, sa jednim dugmetom ili više detalja, svako može da izabere svoju omiljenu verziju kožnog blejzera, modnog komada za kojim nikada nećete zažaliti što ste ga kupili.

MATÉRIEL TBILISI, mytheresa.com
Balmain, mytheresa.com
Aleksandre Akhalkatsishvili, net-a-porter.com
Altuzzara, net-a-porter.com
Alexachung, net-a-porter.com
Saint Laurent, net-a-porter.com
Gucci, mytheresa.com
Tod’s, mytheresa.com
The Mighty Company, net-a-poter.com
Sant Laurent, mytheresa.com
Materiel, net-a-poter.com
ZEYNEP ARÇAY, mytheresa.com