Da žena u dobro skrojenom odelu sa pantalonama izgleda moćno, nije ništa novo. Taj trik smo preuzele od muškaraca. Vrlo pametno i mudro!

Krojeva ima raznih, od oversized odela do ukrojenih, elegantnih smokinga. Odela su odavno postala popularna alternativa haljinama za prilike kada hoćemo da ostavimo snažan utisak i da se osećamo moćno.

Ali ove sezone, čini se da postoji jedna boja koja je posebno popularna, naročito među slavnim osobama i uticajnima u svetu mode, a to je – crvena. Gotovo da nema moderne žene koja nije viđena u crvenom odelu u poslednje vreme.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Milana

View this post on Instagram

Lady in red ❤️ #FashionAwards

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Svojim crvenim odelima istakle su se modna dizajnerka Viktorija Bekam i modna influenserka Olivia Palermo. Obe su se odlučile za odelo sa širokim pantalonama, s tim što su ih stilizovale na različite načine. Palermo sa zavrnutim rukavima i crnom bluzom, zagovara malo ležerniji, ali agresivniji stil, dok Viktorija svoje odelo nosi sa nežnom, svetlo plavom bluzom, što ansamblu daje posebno blag, ženstveni izgled.

Pročitajte i ovo: Mala bela haljina je nova ne-mogu-da-živim-bez-nje-haljina! Najnoviji modeli

Crveno je moćna boja, ostavlja snažan utisak, ne zaboravlja se tako lako, a i ne da omašiti, tako da ako želite da stalno budete u fokusu i privlačite pažnju, preporučujemo vam da pogledate nekoliko modela koje smo izabrali za vas, kao modnu inspiraciju.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Londona

3.1 Phillip Lim, net-a-porter.com
Akris, net-a-porter.com
Antonio Berardi, net-a-porter.com
Casasola, net-a-porter.com
GOLDEN GOOSE DELUXE BRAND, net-a-porter.com
Gucci, net-a-porter.com
House of Holland, net-a-porter.com
Khaite, net-a-porter.com
Mugler, net-a-porter.com
Rosie Assoulin, net-a-porter.com
Timo, farfetch.com
Victoria Beckham, net-a-porter.com
Bella Freud, net-a-porter.com