Modni izbor za danas je – kombinezon!

Kombinezon je već dugo pravi modni hit, i kako stvari stoje, ne namerava još dugo da izlazi iz mode, a razlog je vrlo jednstavan – nema ničeg praktičnijeg od dobro skrojenog i udobnog kombinezona. Sve dok ne treba da odete do toaleta.

Pročitajte i ovo: Piše se ”pencil skirt”, a čita – nabavi jednu odmah!

A tad počinje drama! S jedne strane, kombinezon je vrlo praktičan jer samo ga navučeš za sekund i već si obučena, spremna za izlazak, al’ sa druge strane, sve dobija sasvim drugu dimanziju kad treba da ideš da obaviš nuždu, jer kakva god nužda bila, mala ili velika, muka postaje najveća – skinuti kombinezon i opet se nanovo posle vršenja nužde obući. U stvari, najgore je to pridržavanje kombinezona jer svi znamo kakvi javni toaleti znaju da budu.

Pročitajte i ovo: Radničke bluze – novi trend ženskih bluza

Kwaidan Editions, net-a-porter.com

Pročitajte i ovo: Kolor terapija – obojite svoj život haljinama u živopisnim bojama

U svakom slučaju, zgodacija je velika jer sa kombinezonom obučeni ste u tri poteza – kombinezon, cipele i tašna i spremne ste za izlazak. Za danas vam predlažemo vrlo šik modnu kombinaciju – Kwaidan Editions kombinezon vrste – boiler suit – u modernoj, kraljevsko plavoj boji, The Row bele cipele / papuče i crnu Loewe pismo tašnu.

Lep i šik dan vam želimo!

Pročitajte i ovo: Najveći izbor sanadala sa visokim potpeticama

Kwaidan Editions, net-a-porter.com
Kwaidan Editions, net-a-porter.com
The Row, net-a-porter.com
Loewe, net-a-porter.com