Mlad Mesec u Vagi 25. septembra 2022. tačno u 12.48 časova je nasuprot Jupitera. Dakle, astrološko značenje mladog Meseca septembra 2022. je duhovni rast. Konkretno, pronalaženjem sreće i zadovoljstva u sebi, bez oslanjanja na nekog drugog ili materijalnu imovinu.

Crna rupa M87 takođe utiče na mlad Mesec u septembru 2022. Takođe naglašava potrebu za duhovnim rastom tako što se ne oslanja na energiju partnera da pronađe ispunjenje.

Mlad Mesec 25. septembra 2022. nalazi se na 02°48′ Vage. Najznačajniji planetarni uticaj je izazovna opozicija Jupiteru. Ne postoje važne fiksne zvezde u skladu sa mladim Mesecom. Međutim, crna rupa i asteroid na istom stepenu dodaju neko astrološko značenje.

Aspekti mladog Meseca u Vagi 2022.

Mlad Mesec nasuprot Jupiteru donosi prilike za uspeh, sreću i povećanu sreću. Ali to takođe može izazvati pohlepu, zavist, ekstravaganciju, rasipništvo, preteranu gordost i hvalisavost. Može pojačati destruktivna ponašanja poput kockanja i zavisnosti. Ako želite više i više, možete se osećati nezadovoljno i kao da propuštate nešto.

Ako već imate problema sa samokontrolom, mogli biste protraćiti sreću. Gubitak ili sramota se može posmatrati kao kazna za prethodne radnje pohlepe koje su ostale bez njih. Astrologija mladog Meseca septembra 2022. primorala bi vas da ispitate svoje ponašanje i motive, dajući vam priliku za lični i duhovni rast.

Međutim, ako ste stidljiv i konzervativan tip, veća je verovatnoća da ćete biti zahvalni za bilo koju pobedu i podeliti plen. Mlad Mesec u Vagi 2022. nagradio bi vas za prethodna dobra dela ili usluge drugima, povećavajući vašu sreću i samopouzdanje.

Ukratko…

Centralne teme astrologije mladog Meseca septembra 2022. su pohlepa i opsesija.

Mlad Mesec naspram Jupitera i Crna rupa teraju da želite još i više. Nikada se ne osećate zadovoljno ili ispunjeno, što može dovesti do kockanja, zavisnosti i drugih preteranih i destruktivnih ponašanja. Ali M87 crna rupa je najviše povezana sa nemogućnošću pronalaženja zadovoljstva u odnosima i opsednutošću pronalaženjem savršenog partnera.

Dakle, mlad Mesec u Vagi 2022. predstavlja priliku za duhovni rast okretanjem ka sebi radi zadovoljstva. Asteroid Rhiphonos vam pomaže da se duboko transformišete kako biste se osećali udobno sami sa sobom, a da ne crpite energiju od nekog drugog.

Nalet duhovnog rasta tokom ove mesečeve faze ostaviće vas spremnim da privučete srodnu dušu ili šta god vas čini srećnim. Ovo je još važnije jer je ovo poslednji mlad Mesec u fazi pomračenja koje je počelo pomračenjem Sunca 30. aprila. Tema tog pomračenja bila je pokretanje pozitivnih promena i praćenje vaših strastvenih želja.

Uticaj mladog Meseca 25. septembra, u 12.48h, traje četiri nedelje do pomračenja Sunca 25. oktobra. Najbolje vreme za započinjanje novih projekata je tokom dvonedeljne faze rastućeg Meseca, od 25. septembra do punog Meseca 9. oktobra.

Prethodna faza Meseca: Pun Mesec, 10. septembra 2022.

Sledeća faza Meseca: Pun Mesec, 8. oktobar 2022. u 12.02 časova.