Mlad Mesec u Raku 29. juna 2022. u 4.52h je u kvadratu sa Jupiterom. Dakle, duhovno značenje astrologije mladog Meseca juna 2022. odnosi se na lični i duhovni rast kroz samodisciplinu i umerenost.

Mlad Mesec u junu 2022. može doneti testove karaktera povezane sa pohlepom, ekscesom i nemoralom. Ali sa izuzetno srećnom Venerom u sekstilu sa Jupiterom, on formira obrazac aspekta koji otvara velike mogućnosti za razvoj učenja. Lični, materijalni i duhovni rast je verovatniji jer je Mlad Mesec 29. juna pored veoma srećne fiksne zvezde.

Konačno, fiksna zvezda Alhena čini uspeh verovatnijim sa naglaskom na umetnosti, duhovnosti i nauci.

Mlad Mesec u utorak, 29. juna 2022., nalazi se na 07°22′ Raka. Kvadrat mladog meseca Jupitera je izazovan aspekt i veoma jak na samo 0°04′ orbisa. Međutim, Jupiter je najsrećnija planeta. Osim toga, sekstilna Venera sa Jupiterom je jedan od najsrećnijih aspekata, a mlad Mesec je u skladu sa veoma srećnom fiksnom zvezdom koja donosi čast, bogatstvo, luksuz i zadovoljstvo.

Aspekti mladog Meseca

Mlad Mesec u kvadratu sa Jupiterom je kao mač sa dve oštrice. Može učiniti da se osećate izuzetno samouvereno, ponosno, srećno i optimistično. Može doneti sreću i uspeh, ali i gubitak i sramotu. Način na koji izražavate svoju bujnost je ključan za određivanje rezultata.

Sukob ili kriza povezana sa malim trouglom učenja (obrazac aspekata) može uključivati eksces ili nemoral. Može uključivati sebičnost, pohlepu, preteranu posvećenost, preterano uživanje, aroganciju, zavisnost, kockanje i rasipništvo.

Dakle, potrebna je umerenost i samodisciplina. Ne preuzimajte previše projekata odjednom. Usredsredite svoju energiju na samo jedan ili dva projekta. Ne preterujte i budite konzervativni, posebno sa novcem.

Polusektil Venere i mladog Meseca čini vas ljubaznijim i prijatnijim. Ima smirujući i harmoničan uticaj na odnose. To podstiče jedinstvo i bezuslovnu ljubav i čini da više opraštate i da bolje razumete druge.

Pregovori i poslovni odnosi treba da budu prijateljski. Konflikti će se lakše rešavati zbog spremnosti na kompromis i želje za mirom. Ovaj prijatan aspekt favorizuje prijateljstvo, romantiku, kreativnost, razonodu i zabavu.

Venera sekstil Jupiter čini vas optimističnijim, velikodušnijim, veselijim, opuštenijim i razigranijim. Povećana nežnost, strast i harizma čine ga posebno dobrim za ljubavne odnose. Međutim, ovaj aspekt takođe može dati tendenciju ka preteranom uživanju, megalomaniji i zašećerenju neprijatnih stvarnosti. Tako povezano sa mladim Mesecom u kvadratu Jupitera, postaje još važnije zapamtiti umerenost i samodisciplinu.

Imajući to na umu, otvorenost i sreća ovog aspekta su idealni za iskorištavanje velikih mogućnosti za razvoj povezanih sa malim trouglom učenja. Ove prilike mogu doći kroz nova prijateljstva, brak, putovanja na daljinu, posao, finansije, visoko obrazovanje, pravna pitanja, kreativne projekte, zabavu, zabavu, lepotu i modu.

Uticaj mladog Meseca 29. juna traje četiri nedelje do mladog Meseca 27. avgusta. Najbolje vreme za početak novih projekata je tokom dvonedeljne faze rastućeg Meseca, od 29. juna do punog Meseca 13. jula.