Mlad Mesec u Jarcu 02. januara 2022. pravi prijateljski aspekt prema Uranu. Dakle, duhovno značenje januarskog mladog Meseca odnosi se na pozitivne promene, slobodu i višu samosvest.

Mlad Mesec u januaru 2022. takođe se pridružuje fiksnoj zvezdi koja donosi iskrenost i optimizam. Dakle, ovo je zaista pozitivna mesečeva faza koja daje nadu. Trebalo bi da postoji više slobode i mogućnosti da vratite avanturistički duh i uzbuđenje u svoj život.

Mladi Mesec u nedelju, 2. januara 2022, na 12°20′ Jarca, u 19:33h, čini samo jedan veliki planetarni aspekt kao što je prikazano u nastavku. Harmonični aspekt trigona sa Uranom čini ovo pozitivnom fazom Meseca.

Trigon mladog Meseca i Urana čini vas otvorenijim, avanturistički nastrojenim, sklonim eksperimentima i progresivnijim.

Pojačana intuicija može dovesti do bljeskovitih uvida i sagledavanja budućnosti. To takođe može dovesti do veće samosvesti i samopouzdanja da izrazite jedinstveniju, kreativniju ili neobičnu stranu vaše ličnosti.

Pročitajte i ovo: Tranzit Urana kroz Bika po kućama natalnog horoskopa

Ovo je vreme neočekivanih, ali pozitivnih promena, slobode, prilika i uzbuđenja. Osećaćete željnim da probate nešto novo i originalno, van vaše uobičajene rutine. I trebalo bi da budete željni da napustite svoju zonu udobnosti i rizikujete.

Dakle, ovo je sjajno vreme da napravite velike promene u svom životu. Promena se može desiti brzo, ali se možete veoma dobro prilagoditi novim uslovima. A unošenje promena ne bi trebalo da izazove toliko uznemiravanja ili negativnih reakcija drugih kao što bi to obično moglo.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Ovo je posebno dobro vreme za sklapanje novih prijatelja. Oni mogu biti neobični ili ekscentrični tipovi ili oni iz različitih kulturnih ili etničkih sredina.

Ovo je takođe dobar trenutak da naučite više o nauci, tehnologiji, računarima i okultnim predmetima poput astrologije. A sve ove stvari se mogu uraditi uz pomoć interneta, kojim vlada Uran.

Ukratko

Mlad Mesec 2. januara je prilično jednostavan za tumačenje. Samo jedan aspekt i samo jedna zvezda, oboje pozitivne prirode. Trigon mladog Meseca Uran donosi pozitivne promene, slobodu i uzbuđenje. Fiksna zvezda donosi iskrenost, optimizam, dobra je za porodične stvari i druženje.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Saturn u kvadratu Urana sada je sve slabiji pa jenjavaju neočekivana ograničenja i teške promene u prošloj godini. Ljudi postaju manje uplašeni i manje buntovni. Trigon mladog Meseca i Urana bi trebalo da donese neočekivane pomake ili promene u odnosu na pandemiju korona virusa.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiča na vaš horoskopski znak i podznak (OVAN – DEVICA)

Takve promene bi dovele do više lične slobode, putovanja avionom i veće mogućnosti da dodate malo avanture i uzbuđenja u svoj život. Ova optimističnija perspektiva je podržana sledećim glavnim planetarnim aspektom: Jupiter sekstil Uran u februaru 2021.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiče na vaš horoskopski znak i podznak (VAGA – RIBE)

Uticaj mladog Meseca 2. januara traje četiri nedelje do mladog Meseca 1. februara u 06:46h. Najbolje vreme za započinjanje novih projekata je dvonedeljna faza rastućeg Meseca, od 2. januara do punog Meseca18. januara u 00:48h.

Sledeća faza Meseca: Pun Mesec 18. januara 2022.


Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!