Konjunkcija Merkura sa Jupiterom u natalu daje široko znanje i široke poglede na život.

Uopšte, trebalo bi da budete srećni i uspešni u životu sa ljubavlju prema učenju, putovanjima i razgovoru sa ljudima. Bilo da je to jedan prema jedan, u grupi ili ako govorite masi, ljudima se sviđa vaš stil komunikacije i obično vaša poruka.

Volite da razgovarate dok vam se čini da reči i ideje beskrajno teku iz vas.

Pročitajte i ovo: Mars je muškarac kojeg želite pored sebe

Ako postoji negativna strana ovog aspekta, to bi bila tendencija da se previše priča ili se malo čak i bunca. Ova prekomernost ili nedostatak discipline u komunikaciji mogu se videti i po vašem izgledu, manirima ili stilu istraživanja. Važnije vam je da ispravite ukupnu sliku nego da brinete o manjim detaljima.

Pročitajte i ovo: Sunce u Blizancima u obličju Petra Pana

Sveobuhvatan pristup odgovara studiranju i karijeri u filozofiji, religiji, duhovnosti, zakonu i politici.

Coffee photo created by wayhomestudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Holistički pogled takođe bi doneo korist prirodnoj medicini, čak i tradicionalnoj medicini. Vaše tople i velikodušne reči mogu imati umirujući efekat, a možda imate i lekovite ruke. Trebali bi da imate i dobar smisao za humor.

Pročitajte i ovo: Tranzitna Venera u Biku u aspektima prema vašim natalnim planetama

Trebalo bi da uživate u druženju i lako možete steći dobre prijatelje zbog svog šarma i takta. Ove veštine bi vas pretvorile u dobrog diplomatu ili pregovarača. Možete da rešavate sporove između konkurenata i dovodite sukobe do kraja.

Konjunkcija Merkura sa Jupiterom približno je najbolji aspekt za putovanja, jer Merkur vlada kratkim putovanjima, a Jupiter dalekim putovanjima i stranim zemljama.

Pročitajte i ovo: Kako do ostvarenja želja uz pomoć Marsa?

Vi cenite kulture različite od vaše i možda će vas privući ljudi iz različitih etničkih ili kulturnih grupa. Lični rast i zadovoljstvo mogu se steći ne samo putovanjima u inostranstvo, već i unutrašnjim, duhovnim putovanjima.

Konjunkcija Merkura sa Jupiterom u tranzitu

Konjunkcija Merkura i Jupitera u tranzitu donosi dobre vesti, optimizam i radosno raspoloženje.

Sreća dolazi u mnoga područja života, tako da je ovo izvrsno vreme za rad i igru. Trebalo bi da se osećate širokogrudno, velikodušno i društveno.

Pročitajte i ovo: Položaj Sunca u kućama natalnog horoskopa

Ovo je idealno vreme za započinjanje novog kursa i polaganje ispita. Putovanja i odmor se mogu rezervisati ili započeti. Vaš entuzijazam i pozitivno razmišljanje znače da će uspeti gotovo sve na šta pomislite.

Mnogo ideja vam može pasti na pamet, pa ih zapišite. Društveni šarm, taktičnost i diplomatija čine ovo vreme pravim za rešavanje sporova između vas i drugih ili između vaših prijatelja ili porodice. Kupovina i prodaja treba da donose dobit i možete pregovarati o boljem dogovoru u bilo kojoj oblasti života.

Pročitajte i ovo: Mars u Raku, oficir s ružom

Favoriziraju se sve vrste poslovnih saradnji sve dok se setite da pogledate sitna slova. Možete videti širu sliku, ali možda će vam trebati pomoć da biste proverili sitnije detalje. Imajući ovo na umu, možete sa pouzdanjem da potpišete ugovore.

Pročitajte i ovo: Šta da radite kada u natalnom horoskopu imate planete koje se nalaze u znaku u kojem se ne osećaju dobro

Favorizuje se pravljenje planova za budućnost, ali ne zaboravite da se danas malo zabavite. Uživali biste u razgovoru sa prijateljima i stvaranje novih prijatelja biće lakše zbog vaše pozitivne energije.