Sve govori u prilog tome da će najnovija filmska ljubavna drama, pod nazivom, Me Before You, zapalite bioskope ovog leta!

Pre nego što krenete u bioskop, pobrinite se da napunite svoje džepove papirnim maramicama. Jer sasvim je sigurno da će vas ova ljubavna melodrama dovesti do suza.

Fil je rađen na osnovu najprodavanijeg romana pod istim nazivom. Glavnu žensku ulogu tumači Emilija Klark, koju odlično poznajemo iz serije Igra prestola, čija je šesta sezona upravo počela.

 

Ovo je priča o devojci iz malog grada, koja ima dosta neostvarenih snova. Njen život se menja iz korena kad postaje negovateljica bogatog kvadriplegičara, koga igra Sem Klaflin, poznat široj publici iz serije Igre gladi. Kao što se da pretpostaviti, njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo. Biće ovo jedna od najdirljivijh i najpotresnijih ljubavnih priča ikada viđenih na filmu.

Mada, sa druge strane, priča i nije toliko originalna. Setimo se Džulije Roberts u sličnoj ulozi negovateljice mladog bogataša obolelog od raka, od pre dvadesetak godina.

Premijera filma zakazana je za 3. jun.