Glavne zvezde prolećno-letnje sezone su odvažne boje, energični uzorci i maštoviti krojevi

Brand Marx lansirao je kolekciju za proleće/leto 2016, koja hrabro prkosi ustaljenim modnim pravilima kombinujući hrabre boje, upečatljive uzorke i zaigrane krojeve.

MARX-IMIDZI-A46Kroz atraktivne linije Atmosphere, Botanic i Oriental, kreiran je originalan mks neonskih boja, eteričnih cvetnih uzoraka i misteriozne čipke, koji će nesumnjivo osvojiti sve zaljubljenike u modu koji se usuđuju da budu primećeni.

MARX-IMIDZI-A45Nova kolekcija naglašava modnu viziju brenda Marx, koji kroz slogan „Clothes for the people“ promoviše opušten, ali jedinstven stil odevanja, uz neizostavne moderne krojeve, kvalitetne materijale i besprekornu udobnost.

MARX-IMIDZI-A4Zvezde prolećno- letnje kolekcije su sunčano žuta, topla koralna, nebesko tirkizna, mornarski plava nijansa sa savršeno upotpunjenim printom cveća, egzotičnih ptica i morskih motiva.

MARX-IMIDZI-A43Za nju, Marx predstavlja maštovite haljine za svaku priliku, klasične mantile s dugmadima, kaišem i lepo oblikovanim kragnama, koji se kombinuju s neverovatnom lakoćom, pantalone i suknje izvanredne udobnosti, idealne za svaku urbanu avanturu, te širok raspon majica i košulja za podizanje svake modne kombinacije.

MARX-IMIDZI-A47Za njega, posebno se izdvajaju pantalone različitih krojeva i uzoraka, te majice s originalnim printevima i natpisima, uz pažljivo osmišljene košulje i jakne, koje će u svakom trenutku pružiti osećaj nenadmašne udobnosti.

MARX-IMIDZI-A44Ovog proleća zaboravite uniformisane modne smernice i inspirišite se smelim kombinacijama boja i dezena nove Marx kolekcije, koja će vas jedinstvenom, modnom pričom izdvojiti iz mase i povesti u avanturu života!

MARX-IMIDZI-A42