Ona je preturala po njegovim stvarima. Nije bila svesna kakvu je grešku naprivala, jer je takvim činom dobila neprijatelja.

Budite oprezni šta i koliko obećavate Marsu u Škorpiji, jer ako ne održite obećanje – prekrižiće vas.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House
Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ukoliko ga izneverite – precrtaće vas sa lica zemlje, a ako ga budete vređali, onda zaista ne znate s kim imate posla, jer ste opet dobili opasnog neprijatelja do kraja života. Mislićete da je nestao i da ga nema, ali Mars u Škorpiji čeka strpljivo i u potaji da bi vam se osvetio i vratio „milo za drago“.

Pročitajte i ovo: Najbolji i najgori ljubavni parovi zodijaka

Narednih meseci Mars će boraviti u znaku Škorpijie i zato budite oprezni šta i koliko ćete čačkati, a ako ste mu se još ranije zamerili, onda je ovo čas kada stupa u osvetničku akciju.

Pročitajte i ovo: Mars je muškarac kojeg želite pored sebe

Još je kao mlad bio siguran da će kad – tad ostvariti svoj cilj.

Nemojte misliti da Mars u Škorpiji treba da izgleda kao Hanibal Lektor ili Edvard  Gein da bi ga prepoznali i rekli „To je on!“ Ne treba uopšte da prolazite ulicom Brestova da biste ga sreli i isto tako nije mu ni potrebna Zoro maska da bi izgledao misteriozno.

Pročitajte i ovo: Šta da radite kada u natalnom horoskopu imate planete koje se nalaze u znaku u kojem se ne osećaju dobro

Prvo što ćete primetiti kada ga budete ugledali je istovremeno hladan i strasan pogled, kao i misteriozan i tajnovit izraz lica. Dok vas bude posmatrao pomisliće: „Moram biti i ostati hladnokrvan“, a vi ćete naivno sebi u bradu tiho reći: „Nemoguće da je to ona osoba za koju su mi pričali da je opasan. Pa, on je tako bezazlen!“

Pročitajte i ovo: Položaj Sunca u kućama natalnog horoskopa

Njegova misija je da sazna i otkrije sve tajne podzemnog sveta, pakla, smrti, kao i reke Stiks koja se uliva u veliku močvaru Hadovog podzemnog sveta.

Ova reka poseduje čudesne moći kojima Marsa u Škorpiji može učiniti besmrtnim.

Pročitajte i ovo: Sedma kuća horoskopa i planete u njoj

On zna svaku tajnu i praviće se kao da ništa ne zna sve do momenta ako ga budete baš žestoko isprovocirali. Otkrio je koliko ste imali veza pre njega, zna zašto ste se preselili i otišli iz svog rodnog mesta, otkrio je koliku platu primate i da ste ostali dužni prošle godine jednom prijatelju i da taj dug još niste vratili, saznao je gde se krijete kada želite da se povučete, zna da je vaša sestra u tajnoj ljubavnoj vezi sa oženjenim muškarcem, a saznao je i da vam je otac bio alkoholičar o čemu ne pričate i ćutite.

Pročitajte i ovo: Kako da od Saturna i njegovih aspekata izvučemo najbolje za sebe

Podržavaće vas, bodriti i pomagati, međutim, ako vas ne voli – sklonite mu se sa očiju.

Pročitajte i ovo: Aspekti Venere, Saturna i Meseca – fenomen karmičke povezanosti

Često ćete imati utisak da gleda kroz vas i dok se budete trudili da sakrijete leptiriće u stomaku ili uzbuđenje koje vas obuzima, on vas je snimio poput skenera i vidi vaše srce kako se pomera, čak i vaše erotricite kako prolaze kroz sitne kapilare.

Pročitajte i ovo: Pozicija vladara Ascendenta u horoskopu – naš energetski centar

Šta to vi možete da proniknete kod njega? Iskreno, malo toga. Mars u Škorpiji izvrsno krije svoja osećanja i motive i ako ga očekujete da će se sigurno pojaviti iz pravca istok, on će doći sa zapada. Ako očekujete da će se pojaviti u ponedeljak prepodne, on će se pojaviti u sredu uveče ili ako ga imate za neprijatelja, napašće vas tako lukavo i perfidno i to onda kada uopšte ne očekujete.

Mars u Škorpiji ispred sebe često ima cilj „Odgonetnuti tajnu i misteriju“ i zbog toga se često može sresti kao detektiv, istraživač, mistik, ezoterik, psihijatar, psihololog, novinar istraživač ili reporter koji je uvek prvi na mestima gde se prvi put otkrivaju tajne i misterije ove naše planete.

Pročitajte i ovo: Sade sati, jedan od najvažnijih Saturnovih uticaja

Povešće vas na ona mesta na kojima će vam se slediti krv u žilama i nemojte se začuditi, ako vam predloži: „Mislim da bi godišnji odmor mogli da iskoristimo tako što ćemo posetiti Aušvic.“ Odvešće vas na mesto gde je Lazar odsekao Muratovu glavu, možda vas odvede i na najopasniji rafting na svetu u Afriku na reku Zambezi ili najmanje u bioskop u kojem se daje horor film.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda Algol, zavodljivi demon, najrazornija zvezda na nebu

Mars u Škorpiji zna šta hoće i najvažnije je da pronađe neki cilj koji će za njega biti dovoljno izazovan  i prema kojem će usmeriti svoje snage. U suprotnom može postati sam sebi najveći neprijatelj, a onda i sam sebe uništiti.