Verujem ljudima koji ne moraju nikoga da ponize da bi se uzdigli!

Umeju to da budu svojim dostojanstvom i poštovanjem koje iskazuju prema svakom čoveku, umeju to da budu svojom rečju koja nije da sakrije pravu stvarnost, već rečju koja tu stvarnost u ljubavi otkriva.

Mario Žuvela, urednik portala Prijatelj vašeg uspeha

Verujem ljudima koji ne moraju nikoga da podcene da bi dokazali svoju vrednost, već koji u malim svakodnevnim stvarima potvrđuju svačiju vrednost i čine da se drugi osećaju lepo u njihovoj blizini.

Verujem ljudima koji ne moraju o drugome da tračare i ogovaraju da bi se činili kao zanimljiv i dobar sagovornik u komunikaciji, već će o drugima reći samo ono što bi oni želeli da drugi govore o njima

Verujem ljudima koji neće podleći uticaju mase i govoriti što govore drugi, ponašati se kako se drugi ponašaju, već će ostati svoji i onda kada za to treba platiti cenu da ostanu sami i da ih niko ne razume.

Verujem ljudima koji su izabrali svoj put i koji nećete drugome govoriti da je njegov put pogrešan, ako nije kao njihov, ljude koji se neće sramiti onoga u šta veruju, te će i to posvedočiti u svojim delima.

Verujem ljudima koji ne gledaju da li je nešto teško, već im je bitno da je ispravno i zato se neće pokolebati kada dođu krize i oluje jer znaju da je to samo iskušenje koje je tu da pređu na viši nivo kvaliteta života.

Verujem ljudima koji ono što rade, rade iz ljubavi, koji menjaju tuđi put jer snaga koju nose u sebi nije samo njihova, već univerzalna i dostupna je svakome ko ima neki ideal i ko veruje da je sposoban da ostvari san koji postavi.

Verujem ljudima koji ovaj svet čine boljim, a to niko osim njih ne zna jer ih ne interesura slava sveta, niti materijalna dobit, već mir u duši koji je posledica toga da su učinili i dali sve od sebe.