U petak, 8. aprila, od 18 časova, u knjižari Delfi SKC (ulaz iz Resavske), biće održana promocija knjige Anđeoski Reiki – i ti si anđeo reiki master učitelja Margarite Milenković, na kojoj će autorka zainteresovane upoznati sa teorijskim osnovama i praktičnom primenom ove drevne metode tradicionalne medicine.

K1 ANDJEOSKI REIKI

Od polovine marta u knjižarama je nova, četvrta po redu, knjiga Reiki master – učitelja Margarite Milenković, osnivača i predsednika udruženja “Reiki Srbije” i ujedno osobe najzaslužnije za popularizaciju drevne Reiki veštine kod nas.

Nakon što nas je u svojim prethodnim knjigama upoznala sa samim Reikijem – kao metodom tradicionalne medicine i veštinom kanalisanja životnje energije – i njegovim osnovnim principima, autorka se u ovoj knjizi posvetila jednom izuzetno zanimljivom stilu Reikija, Anđeoskom (ili Arhanđenskom) Reikiju.

Ovaj stil specifičan je po tome što se zasniva na primeni energija koje dosežu univerzalna energetska polja, koja se nazivaju Anđeoske energije. Pojam anđela postoji u svakoj kulturi i civilizaciji. Ljudi su oduvek zamišljali neka viša bića koja su spona sa višim, božanskim sferama. Anđeoski reiki svakome ko ga upražnjava omogućava da se preko osam  osnovnih anđeoskih polja poveže sa izvornom, božanskom svetlosnom energijom.

Kao što sunčevi zraci obasjavaju našu planetu, tako se i anđeoski zraci spuštaju na nas, osvetljavajući naše živote i donoseći nam božanske kvalitete. Zahvaljujući prisustvu te nadahnjujuće svetlosti, čovek duhovno napreduje, oplemenjuje sopstveni život, svoje odnose sa drugim ljudima i svim drugim živim bićima, unapređuje svoje okruženje, svoj dom.

Dovoljno je samo da se anđelima obratimo na pravi način – da naglas i jasno formulišemo svoje želje i očekivanja – a upravo tome nas i uči anđeoski Reiki. Kroz komunikaciju sa anđeoskim energijama, čovek postaje sve otvoreniji za sugestije i savete koje mu anđeli daju, da bi konačno shvatio da je i sam anđeo među anđelima, da svojim dobrim mislima i delima doprinosi višem dobru.

Anđeoski reiki nas uči da se duhovno uzdižemo i usavršavamo, a čineći to mi shvatamo da ne postoji nikakav razlog za brigu, tugu i nespokoj, te da brigu o svom životu možemo da prepustimo anđelima.