Modna kuća Louis Vuitton osvaja novu teritoriju, i to parfema!

Za modnu kuću Louis Vuitton, mirisni svet nije potpuno nepoznata teritorija, shodno legendarnoj strasti njenog osnivača prema putnim koferima, neseserima, putnim bocama i mirisima (Heures d’Absence, Réminiscences i Eau de Voyage), po kojima je kuća postala poznata ’20-tih godina prošlog veka.

Les_Parfums_Louis_Vuitton_Louis_Vuitton_fragrances_launch3Nesumnjivo, modna kuća Louis Vuitton pažljivo je radila na pripremi svakog koraka za ovu novu avanturu i ulazak u svemir mirisa.

Za novi proizvod, parfimer Jacque Cavallier kaže da je bio inspirisan da stvori infuziju mirisa prilagođenu simulaciji prisustva kože u recepturi parfema. Ono što ga je privuklo bio je miris svetle, bež kože, koja se koristi za prekrivanje ručki torbi i traka za ojačavanje putnih kofera iz asortimana čuvene kuće Louis Vuitton.

Les_Parfums_Louis_Vuitton_Louis_Vuitton_fragrances_launch2Kolekcija parfema koji će se za koji dan naći u prodaju sadrži čak sedam mirisa – Rose des Vents, Turbulences, Dans la Peau, Apogee, Contre Moi, Matiere Noire i Mille Feux. Za svaki dan i raspoloženje po jedan!

Cene mirisa su od $240 (100ml) do $350 (200ml).

Les_Parfums_Louis_Vuitton_Louis_Vuitton_fragrances_launch1

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.