Pripremite se za super – luksuzni i super – romantični puni Mesec u Biku!

Pun Mesec u Biku 31. oktobra 2020. godine je Plavi Mesec – drugi pun Mesec u oktobru 2020. godine i „mikromesec“, najudaljeniji od zemlje i u kombinaciji sa Lilitom, Crnim Mesecom.

Ovo je pun Mesec prepun osećanja, senzualnosti i zemaljskih naslada!

Pun Mesec u Biku 2020. godine je tačno u konjunkciji sa Uranom. Ovo je sada zaista uzbudljiv trenutak kada možete da se oslobodite stega!

Pročitajte i ovo: PUN MESEC U BIKU 31. oktobra 2020 – POBUNA! Nagle promene i neočekivani osećaji

Mnogo toga se može promeniti u trenutku tokom Noći veštica 31. oktobra 2020.

Ovaj pun Mesec donosi pravi banket uživanja! Vreme je za uživanje! Udovoljite svojim čulima! Ovo je savršeno vreme da se prepustite carstvu čula!

Bik je najsenzualniji znak, tako da su hrana, piće, muzika i ples, skupe stvari i sve što dotiče čula na meniju! Pa jedi, pij, doteraj se, našminkaj, ljubi se i budi vesela!

Pročitajte i ovo: Lilit – Crni Mesec – najmoćnija manifestacija nesvesnog

Bik prati Ovna. Ovan se bavi uzbudljivim počecima, novom inspiracijom, fantastičnim idejama.

Bik dolazi i kaže: „U redu, kako to sebi sada možemo da priuštimo? Hajde da napravimo plan da pokrenemo ovu stvar kako bismo od toga mogli da zaradimo nešto pristojno!’’

Iskoristite ovaj pun Mesec za čišćenje od prošlih boli i pustite lepotu, ljubav i zadovoljstvo u svoj život da smire vaša čula, da vam zaleče dušu!

Tokom ovog punog Meseca u Biku, zapitajte se: Šta čini da se osećam sigurnom i bezbednom?

Pun Mesec uvek jakim svetlom osvetljava određeni deo vaše natalne karte. Ovaj se dešava na 08°38’ Bika (proverite u koju kuću vam pada i koje natalne planete aktivira).

Pročitajte i ovo: Kako da se uskladimo sa Mesecom u tranzitu

Na primer, ako padne u vašu četvrtu kuću doma i porodice, možda se zapitate o svojoj životnoj situaciji. Da li želite da ostanete tu gde jeste? Da li biste želeli da se preselite na novu lokaciju, možda čak i u drugu zemlju?

Pun Mesec u Biku je prosperitetni Mesec. Bik vlada novcem i materijalnom imovinom i voli da ima kontrolu nad svojom sudbinom.

Ovog meseca, sa punim Mesecom u Biku, vreme je da utemeljite sve one ideje koje ste imali.

Razmislite o tome šta želite da postignete i preduzmite konkretne korake da biste ih pretvorili u stvarnost.

Bik je fizički. Voli da poseduje stvari kako bi se osećao sigurno. Želi životno osiguranje i gnezdo za budućnost. Voli sve što je opipljivo, a takođe je i zemljani znak.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Ovo je divno vreme da zahvalite za sve u svom životu, posebno za jednostavne stvari koje mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo.

Šta kažete na proslavu izlaska sunca, kiše, hrane koju jedete?

Ovo je vreme da postanete svesni svoje okoline, da cenite ono što imate.

Pogledajte čuda oko sebe u svom svakodnevnom životu. Čak i samo pogled u nebo, drveće, cveće daće vam drugačiju perspektivu ako pokušate da ih pogledate očima deteta, kao da ih nikada ranije niste videli.

Bik je tradicionalno znak novca, pa bi ovaj pun Mesec takođe trebalo da bude veoma pozitivan za poslovanje, preduzeća, dobit i luksuzne kupovine.

Pročitajte i ovo: Kineska tradicionalna medicina o uticaju punog Meseca

Možda ćete se osećati kao da preterano trošite ili previše uživate. Ako jeste, odlučite se za kvalitet – Biku omiljen! Tada ćete osetiti da ste se lepo proveli i da je sve to vredelo.

Bik je takođe visoko umetnički znak, tako da je ovo pravo vreme za vas da se prepustite kreativnom hobiju, slikanju ili puštanju muzike – još jednog favorita Bika.

Dobra pitanja koja treba postaviti sebi tokom Bikovog punog Meseca

  • Šta bih uradila sa milion evra?
  • Šta mi je najvažnije u životu?
  • Šta mom životu daje smisao?
  • Koji su moji pravi talenti?
  • Šta hoće moje srce?
  • Koje divne stvari već imam u svom životu?
  • Šta treba da pustim?
  • Gde igram previše sigurno?
  • Šta treba da radim da bih se dobro negovala?
  • Kako da se više brinem o majci Zemlji?

Saveti za dobijanje maksimuma od ovog punog Meseca u Biku

Ostavite novčanik ili čekovnu knjižicu otvorenima da vam omogući obilje.

Napišite sebi ček od milion evra i nosite ga sa sobom. Pogledajte ga svaki dan i počnite da osećate kako bi bilo da imate neograničene resurse nadohvat ruke.

Pustite sve što ste gomilali i osetite novi osećaj slobode.

Dajte sebi dozvolu da se sporije krećete i prilagodite svojim čulima.

Pročitajte i ovo: Testovi Saturna kroz zodijačke znake

Uradite bilo šta zbog čega cenite zemlju npr. baveći se vrtom, praveći dobru hranu i uživajući u svakom zalogaju, kupite biljku ili cveće da biste ulepšali svoj dom.

Koristite ulja za aromaterapiju da poboljšate i podstaknete svoje okruženje. Na primer, koristite lavandu da vam pomogne da se opustite ili đumbir i sandalovina da vas ožive.

Vizualizujte sebe kako ste zaštićeni Majkom Zemljom i znajte da će sve vaše potrebe biti zadovoljene i možete se opustiti u tom saznanju.

Dođite do novih načina da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Postavite sebi nove, više ciljeve. Uživajte u finoj hrani, pozorištu, umetnosti, muzici.

Kupite nekretninu ili zemljište. Opskrbite se omiljenom hranom. Dozvolite sebi da se krećete sporijim tempom.

Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa

Usredsredite se na talente koji su u vama skriveni i koje biste mogli da razvijete. Nosite mekane i umirujuće stvari npr. kašmir, somot, pliš.

Podsećajte se da živite u sadašnjem trenutku, ne u prošlosti ili budućnosti, već u sadašnjem vremenu. Obratite pažnju na svako od svojih čula i stimulišite svako od njih da biste se osećali življe i senzualnije!