Mlad Mesec u Vagi, 16. oktobra 2020. godine, donosi srećan novi početak ljubavi! Vreme je da sve svoje stvari raščistite i krenete napred na svim frontovima svog života!

Ovaj mladi Mesec aktivira deo vašeg života kojem aktivnosti nisu nepoznate. Dolazi u trenutku kada se razni ciklusi zatvaraju, pružajući vam još jednu priliku da pospremite paučinom zahvaćene ćoškove i krenete dalje.

Vaga vlada vašim odnosima. U vreme mladog Meseca u Vagi imate priliku da započnete novu vezu, na svežim osnovama. Kad kažem novu, ne mora da znači nužno novu, tek započetu, već da svoju postojeću vezu protresete, rešite postojeće probleme i krenete dalje na čistim osnovama.

Šta tražite u svojim vezama?

Često ljudi misle da znaju šta zaista žele, ali nisu proveli vreme duboko istražujući sopstvene emocionalne potrebe.

Imajte na umu da se vaše potrebe vremenom menjaju. Ništa ne ostaje isto, pa je dobra ideja, posebno u vreme mladog Meseca u Vagi, da pogledate šta vam odgovara, a šta ne.

Pročitajte i ovo: Sve o retrogradnom Merkuru od 14. oktobra do 04. novembra 2020. godine – PROMENA PLANOVA

Ako imate stalnih problema u svojim vezama, pravo je vreme da se odlučite da svaki dan provedete neko vreme u ispitivanju zašto su vaše veze problematične.

Možda određena veza budi u vama osećanja tuge, jada i očaja. Šta želite da promenite? Da li je vreme da prekinete ovu vezu? Koja prilagođavanja možete izvršiti kako biste zadovoljili svoje potrebe? Da li treba da vodite težak razgovor koji ste izbegavali da biste raščistili vazduh?

Istinita priča: Žena Vaga neprestano je ulazila u veze koje kao da nikada nisu imale tendenciju da traju. Otišla je do svog astrologa i pitala je zašto izgleda da ne može da uđe u zadovoljavajuću, posvećenu vezu.

Astrolog joj je rekao da je razlog taj što je tražila vezu koja bi odgovorila na sve probleme sa kojima se suočavala u svom životu. Osećala se usamljeno i tražila je nekoga da popuni prazninu.

Pročitajte i ovo: MLAD MESEC U VAGI 16. oktobar 2020 – Potraga za moći

Mlad Mesec u Vagi traži da preispitate svoje prioritete u ljubavi.

Najuspešniji odnosi nastaju kada je svaka strana ispunjena i srećna u sebi. Ovo je najbolje polazište. Ako ispoljavate potrebitu vibraciju, nećete privući onu vrstu odnosa koja će vas duboko hraniti.

Na samom početku nove veze sve obično izgleda divno. Oboje se ponašate najbolje što možete, trudite se da pokažete najbolje strane svoje ličnosti i činite sve da udovoljite drugoj osobi.

Međutim, kako se kaže: „poznatost rađa prezir“, i upravo se to vremenom uvlači u odnos.

Iako stvari nisu nužno direktno izražene, svi osećamo vibracije iz nečije energije. Ljutiti odsjaj, iznenadni nestalni pokret tela mogu da govore mnogo glasnije od reči.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Tokom ovog mladog Meseca u Vagi, oktobra 2020. godine, postojaće tendencija da želite da udovoljite ljudima, a ne nužno da brinete o svojim potrebama. Obavezno zadržite sebe na slici, jer ćete se u protivnom osećati ogorčeno i frustrirano. Iako je dobra ideja pokušati rešiti razlike mirnim putem, ponekad to jednostavno ne može biti učinjeno.

Vaga ima tendenciju da pušta da se nešto nastavlja i nastavlja unedogled, bez namere da se stvari konkretno reše.

Ako postoji neki problem u vezi, imaćete mnogo veće šanse da to rešite ako se odmah pozabavite time čim se problem pojavi, nego ako ostavite da tinja nedeljama, pa čak i mesecima, da se problem pretvara u lavinu jada, bola i očaja koji će da se gnoji u vama i potom na površinu izađe sam, kad se najmanje nadate i to u mnogo većem, obično nesavladivom obliku.

Pročitajte i ovo: MERKUR U ŠKORPIJI, reč koja hrabri i kada ubojito zvuči

Neke vaše veze mogu da budu testirane u ovom trenutku. Neki se mogu udaljiti, a opet sa drugima možete stvoriti čvršće veze.

Recimo, ako se ovaj mlad Mesec događa u vašoj 7. kući partnerskih odnosa, možda ćete morati da budete otvoreni i direktniji sa nekim.

Vaga ne voli sukobe i mnogo više voli da stvara i održava lažnu lepu sliku, ali možda ćete morati da rizikujete vezu i kažete šta vam je na umu.

Šta treba da radite za vreme mladog Meseca u Vagi

Rešite da učinite nešto uzbudljivo tokom ovog mladog Meseca u Vagi, oktobra 2020. Pravo je vreme da učinite bilo šta umetničko, kreativno, odete u bioskop, pozorište, koncert ili na izložbu.

Takođe je odlično vreme za ulepšavanje vašeg okruženja. To može da bude tako jednostavno kao dodavanje lepih cvetova u vazu na trpezarijskom stolu ili slika koje mogu poboljšati vašu okolinu.

Pročitajte i ovo: MERKUR U VAGI, odmeren, fin i šarmantan

Vage vole da se povezuju i da se druže sa ljudima. Tokom dana pružite ruku i uspostavite kontakt očima sa što više ljudi. Nasmešite se iz srca i pružite svakoj osobi koju sretnete osećaj zahvalnosti i ljubavi. Nije važno da li ćete zauzvrat dobiti osmeh, najvažnije je da se obraćate drugima i povezujete, bez obzira na to ko su oni.

Ovo je divan način na koji možete imati koristi od energije ovog mladog Meseca u Vagi.

Razmislite o načinima na koje možete više da se povežete sa ljudima i osetite tu iskru ljubavi prema svakoj osobi koju sretnete.

Potrebno nam je više pozitivne energije na našoj planeti da nas provede kroz ova turbulentna vremena.

Pročitajte i ovo: Završni prolazak Saturna u Jarcu posle retrogradnog hoda – Sa vrdanjem je gotovo, dužnost zove!

Dobre stvari koje treba uraditi sa mladim Mesecom u Vagi

 • Družite se, javite se prijateljima
 • Pregovarajte o poslu
 • Rad u timu
 • Uradite nešto kreativno
 • Idite na kulturni događaj
 • Borite se za pravdu
 • Usredsredite se na lepotu oko sebe
 • Budite taktični i diplomatski bez namernog ugađanja drugima
 • Napravite listu želja za ono što želite da manifestujete u svojim vezama
 • Pronađite načine da u svoj život unesete više ravnoteže
 • Stavite se u cipele druge osobe
 • Zaključimo sa savršenim citatom Stinga koji ima i Sunce i Mesec u Vagi: „Nikada nisam izgubio sliku o tome ko sam. Pa, možda kratko, ali generalno sam prilično uravnotežen. “