Jarac se ispostavlja predanim ljubavnikom i sposobnim da oslobodi beskrajan tok osećanja.

Rođeni pod znakom Jarca smatraju se pčelama radilicama Zodijaka. Ambiciozan i odlučan, ovaj znak poseduje gvozdenu volju, koja ga tera da deluje posvećeno ispunjavajući svoje želje.

Jarac u društvu zadobija puno divljenja, njegov šarmantni i pouzdani lik otvara put ka zagarantovanom uspehu. U slučaju emotivne involviranosti, ljubav mu pruža oreol neodoljivog šarma.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu u srcu nosi sve tragične ljubavi iz prošlosti

Jarac je uvek srećan što započinje ljubavnu vezu sa nekim koga smatra posebnim. Za osvajanje njegovog srca potrebna je dobra veština, i u kuhinji i u spavaćoj sobi.

Moć ima afrodizijačke implikacije na Jarca i ko god uspe da ga osvoji, imaće sigurnost zahvalnog i uvek prisutnog partnera.

Jarac i strast

Jarac ima vrlo jasne ideje, kad im pažnju privuče nešto posebno, trudiće se da ga osvoje. Generalno je pobednički nastrojena i privlačna osoba, voli uredne i lepe stvari i zna da se od meda dobija više nego od sirćeta.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Jarca, u natalu i tranzitu

Usredsređen na spoljni izgled stvari, Jarac se ispostavlja predanim ljubavnikom i sposobnim da oslobodi beskrajan tok osećanja. Inteligentan i lukav, voli da kombinuje praktičnu i romantičnu stranu stvari.

Jarac i veze

Što se tiče romantičnih veza, treba napomenuti kako orijentacija Jarca poštuje opšte kanone: ljudi sa puno novca, moći i ambiciozni su za njega. Veza sa Jarcem je intenzivno i uvek pozitivno iskustvo, jer će rođeni pod ovim znakom pokazivati stalnu i ciljanu posvećenost zaštiti interesa para.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu, ledena kraljica koja drži sve konce u svojim rukama

Strast i uzbuđenje su neophodne komponente za nastavak ljubavne veze, ali sigurnost i međusobno poverenje takođe igraju presudnu ulogu. Kada je involviran u idealnu vezu, Jarac ispoljava ljubav iz svih pora, pokazujući se kao ljubavnik koji zna kako da se u potpunosti preda i zaštiti svog voljenog.

Pročitajte i ovo: Mars u Jarcu, strpljivi jahač na duge staze

Drugima može da bude teško da upravljaju Jarcem zbog razboritosti s kojom se ovaj znak bavi sentimentalnim iskustvima, posebno u početnim fazama veze.

Ova mera nepoverenja može se pripisati strahu od gubitka voljene osobe. Međutim, ako uspete da pridobijete njegovo poverenje, Jarac se pokazuje kao odan i predan ljubavnik, koji će učiniti sve da zadovolji potrebe partnera; kad se jednom angažuje na sentimentalnom nivou, njegova ljubav je potpuna.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Saturn, zaleđena ljubav koja se pretvara u fizičku bol

Ljubav je za Jarca stanje milosti i oni će vredno raditi na tome da je održe.

Jarac i seks

Pod ponekad hladnim i distanciranim stavom krije se vatrena senzualnost koja čeka da je raspali ljubavnik koga Jarac vrednuje i ceni. Predigra nije deo njegovog načina ljubavnog delovanja, čak i u krevetu izlazi na površinu praktična strana znaka Zemlje, Jarcu nije potrebno ono što on smatra suvišnim.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Najvažnije je da imate mirnu sentimentalnu situaciju, jer ljubav i seks kod Jarca idu ruku pod ruku. On je marljiv, strastven i odan ljubavnik, koji će osobu koja deli njegovu spavaću sobu provesti u čarobnim trenucima.

Snažan, iskren i pohotan partner može sa seksualnog stanovišta da izvuče najbolje iz Jarca.

Potrebe Jarca

Jarac posebno oseća uzbuđenje izazvano takmičenjima; ako igra, osim što je zabavna, nudi i priželjkivanu nagradu, Jarac je prvi koji učestvuje.

Pročitajte i ovo: MARS konjunkcija SATURN- Mač u kamenu

Ovaj znak uvek traži osobu određene klase, seksi i takođe punu novca. Idealan partner je takođe odgovoran i stoji čvrsto na zemlji.

Ljubavnik Jarca je ambiciozan, postavlja cilj i vredno radi na njegovom postizanju. Posvećen i strastven, Jarac je emotivni tanker koji čeka da ga isprazni prava osoba.

Kako da zavadete osobe rođene u znaku Jarca

… podržite estetsku orijentaciju vašeg partnera Jarca. Sigurno će vam pokazati svoju zahvalnost, jer mu je spoljašnji izgled od fundamentalne važnosti.

… dajte mu do znanja da ste sposobni da upravljate novcem. Ceniće vašu štedljivost.

… ne odustaj od svojih snova. Jarac će vam pokazati važnost snažnog i žilavog karaktera.

… Otkrijte koja spoljna slika fascinira vašeg Jarca – i usvojite ga. Jarac će dobro odgovoriti na ovo, jer izgled mnogo znači ovom znaku.

… Imajte razumevanja za predanost vašeg Jarca poslu i želju za uspehom. Želi da bude uspešan i za vaše dobro, a ne samo za svoje.

… Dajte Jarcu poklone koji pokazuju vašu predanost i sposobnost da brinete o svom bankovnom računu. On će ceniti način na koji upravljate svojim novcem.

… Budite strpljivi i shvatite da dobre stvari dolaze za one koji čekaju. Jednom kad bude spreman, Jarac će se opredeliti za vas i postaće najstalnija sila u vašem životu.

… Uvek uradi ono što si rekao. Jarac će vam pokazati kako da budete istrajni, verni i odani.

Da se ​​izbegne …

… nikad ga ne osramoti u javnosti. Mrzi ponižavanje, posebno pred drugima.

… ne trošite svoj novac na preskupe poklone. Jarac ne odobrava neozbiljno trošenje.

… ne očekujte opušteno ponašanje s njegove strane u početku veze. Jarcu je potrebno neko vreme pre nego što se oseti potpuno prijatno i opušteno.

… ne kritikujte njegovu posvećenost poslu i njegovu želju za uspehom. Njegovi napori imaju za cilj da osiguraju i vašu dobrobit, ne samo njegovu.