U potpuno novoj seriji o muško-ženskim odnosima pod nazivom „LJUBAV I PREVOD“ (Love & Translation), trojica američkih neženja putuju u raj gde će im se pridružiti dvanaest žena iz devet različitih zemalja, a kojima je zajedničko to što ne govore engleski.

Ova serija istražuje kako se samci u potrazi za ljubavlju okupljaju u pokušaju da pronađu ljubav svog života. Otežavajuća okolnost je što zaista ne govore istim jezikom, a ne mogu da računaju na pomoć prevodilaca. Serija koja slavi ljubav na program TLC kanala stiže 14. februara u 20 sati.

Fokusirajući se na međusobno upoznavanje učesnika, serija „Ljubav i prevod“ će pokazati sirove, istinske trenutke u jedinstvenom okruženju za ljubavne sastanke.

„Kao lideri u proizvodnji serija o ljubavi i vezama, želeli smo da izađemo iz kalupa naše svakodnevice i eksperimentišemo u novom tipu okruženja”, rekao je Hauard Li, predsednik Discovery Networks & TLC. „„Ljubav i prevod“ doneće vatromet emocija koje naša publika voli kada zaiskre varnice u nekonvencionalnim vezama.”

Female test their translation devices on patio

Uz izazove koji uključuju korišćenje pet čula, kao što su neprekidno gledanje u oči i testovi privlačnosti feromona, kao i grupne sastanke koji podižu adrenalin, ovi samci će pokušati da uče jedni o drugima bez poznavanja jezika. Ako neko od učesnika ne oseti iskru ljubavi ni sa kim, mogu da spakuju kofere i traže ljubav na nekoj drugoj adresi. Serija „Ljubav i prevod“ ima za cilj da otkrije šta je potrebno za uspostavljanje ljubavne veze kada je jezik potpuno nepoznat.