Čežnja za letom, želja za zabavom i opuštanjem. Kako se godišnja doba menjaju, tako se menjaju i boje. Širok spektar boja u novoj Liu Jo White Label kolekciji za sezonu proleće/leto 2019, koristi se kako bi se istakli omiljeni letnji odevni komadi ovog brenda.

Zelena safari boja dominirala je u prvom delu kolekcije, pre svega na jaknama od gabardina ukrašenim vezom na kragni, kao i bojama koje asociraju na more i Saint Tropez što se pre svega vidi na dugačkim prugastim haljinama u plavoj boji sa romantičnim aplikacijama.

Kako dani postaju duži, tako i odevne kombinacije postaju ležernije, a Liu Jo kombinacije savršen su odabir. Fokus se pomera na ženstvene detalje, kao što su nabori, ukrasi, kristali i šljokice. Leto nas podseti na značaj i veličanstvenost prirode, na njen uticaj i lepotu kojom zračimo tokom letnjih dana, čak i kada sunce zađe i na nebu se pojavi mesec.

Pročitajte i ovo: Najbolja modna izdanja sa ulica svetskih metropola

Čini se da nova kolekcija Liu Jo brenda zapravo poziva na slavljenje leta, prirode i cvetanje biljaka, a odeća je ukrađena cvetnim detaljima uz dominaciju crvene i žute. U prvom delu kolekcije – Safari Garden Party – brend se igrao sa bojama, što se pre svega kod haljina i kaputa u pesak i zelenim nijansama, prožetim roze bojom.

Pročitajte i ovo: Liu Jo kolekcija proleće – leto 2019 – osamdesete u punom sjaju

Haljine sa V izrezom, obično su kratke, uske ili u formi tunike, dok su majice ukrađene šljaštećim detaljima. Oversized bomber jakne od satena, ukrašene šljokicama su must have ove sezone.

Pročitajte i ovo: Ako hoćete da se uzdignete u visine, odaberite sandale sa platformom

Vez, pruge, gingham print i cveće su glavni motivi nove kolekcije koja inspiraciju pronalazi u mešavini boja i mediteranu. Denim košulje mogu da se nose preko kratkih suknji od denima. Majice sa sitnim prugama i haljine ukrašene su kristalima i brendiranim aplikacijama.

Pročitajte i ovo: Modni svet poludeo za suknjama od teksasa

Plava boja upotpunjena je belim detaljima, dajući tipičan letnji izgled Liu Jo komadima. Vreme je da ostavimo po strani kapute i zimsku odeću i da polako počnemo sa pripremama za letnje, tople dane.