Ova tehnika praktovanja oralnog seksa idealna je za odsustvo erekcije, delimičnu ili punu erekciju.

Najjednostavnije objašnjeno, radi se o stavljanju njegovog penisa među vaše dojke. Ako neko među vama misli da je ova tehnika samo za dobro odbarene žene, sa velikim dojkama, verujte nam na reč, drage žene, to nije slučaj. Zato, pažljivo proučite gradivo, vežbajte i javite nam kakav je bio ishod. Uspešno ili ne obavljena misija, zvana, voće u korpi?!

woman-408201Krenimo na gradivo, korak po korak!

Korak 1: Postavite se tako da vaše dojke budu kao polica za njegove testise. To možete da postignete tako što ćete podupreti dojke rukama, podlakticom ili svaku zasebno dlanovima, i podići ih. Postavite se ispod njegovih testisa. Najbolji položaj je kad on sedi na stolici, na ivici kreveta ili kauča, a vi sedite na podu ispod njega. Na taj način oboje ste u udobnom položaju i omogućen vam je širok dijapazon pokreta.

Korak 2: Ako želite, izdašno nanesite lubrikant na svoje grudi. Pritom, milujući ih, kružnim pokretima.

Korak 3: Izvijajući telo naviše, kao da ste zmija, podignite testise kao da skupljate voće u korpu. Pustite ih da prođu kroz kanal između dojki, milujte glavić dok vam ud prolazi između dojki i nastavlja naviše.

Korak 4: Vraćajući se u početni položaj, kao u Koraku 1, možete nežno da prevučete usnama niz njegov stomak i pređete preko uda i testisa, koliko da mu date predstavu šta bi moglo da usledi. Spuštajući se, možete da naglasite doživljaj svojim vrelim dahom.

Korak 5: Ponovite.