LAV godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Nova 2021. godina počinje sa ulaskom Marsa u znak Bika i vaše polje posla i karijere. Kako je Mars u Biku u izgonu, to će vam doneti velike izazove i moraćete da uložite velike napore u pokretanje važnih projekata.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Vaši nadređeni će vas pritiskati da se više potrudite, što će na vas delovati negativno, pa možete da uđete u konflikte sa njima.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Mars će praviti kvadrat sa Saturnom i Jupiterom i doneće vam neslaganja sa poslovnim partnerima i nezadovoljne klijente, što će se nepovoljno odraziti na vašu zaradu.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Konjunkcija Marsa sa Uranom u vašem polju posla doneće vam nove pozicije ili promenu posla što niste očekivali i čemu nećete moći lako da se prilagodite. Februar će vam doneti uspeh na polju javnosti i sklopićete nove ugovore i partnerstva koja će vam doneti veliku zaradu u budućnosti.

Kvadrat Saturna sa Uranom će vas ometati u unošenju neophodnih promena u vašu saradnju i način rada i bićete u zaostatku sa velikim poslovima.

Tokom marta i aprila poboljšaćete platni promet i pružiće vam se mogućnost za napredak u karijeri i važno unapređenje.

Pročitajte i ovo: VELIKA KONJUNKCIJA JUPITER – PLUTON U JARCU – BORBA ZA PREVLAST

Tokom maja i juna ćete trebati da mnogo toga rešite i poboljšate na polju saradničkih odnosa. Juli će vam biti težak zbog T-kvadrata Marsa i Venere sa Saturnom i Uranom.

Imaćete velike teškoće sa nadređenima i poslovnim partnerima i naći ćete se u sukobu interesa, što može dovesti do raskida nekih važnih poslovnih odnosa i do gubitaka.

Pročitajte i ovo: VENERA U VAGI, pravi romantik u srcu

Avgust i septembar vam ne donose ništa novo, pa biste mogli da iskoristite ovaj period za odmor. Oktobar i novembar možete iskoristiti za kreativne poslove i poboljšanje sektora usluga, dok ćete u decembru uspeti da poboljšate veliki deo vaših poslovnih odnosa.

Solarna eklipsa u Strelcu u decembru upozorava vas da ne ulazite u rizične poslove jer možete imati gubitke.

Pročitajte i ovo: Kako se ŠKORPIJA slaže sa ostalim znacima zodijaka

Nezaposleni Lavovi će najviše uspeha u dobijanju novog posla imati u sektoru administracije, finansija, komunikacija, kao i u poslovima gde se od njih traži efikasnost i spremnost na dodatne napore.

Ako ste u vezi, početak godine počeće vam nesuglasicama oko zajedničkih ciljeva koje će doći neočekivano i uneti ozbiljan nemir u vaš odnos sa voljenom osobom.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Od marta ćete uspeti da se dogovorite i napravite kompromis. Unećete više strasti u vaš odnos kao i promene koje će vas oboje motivisati da više uživate jedno u drugom. Pružaćete podršku voljenoj osobi u svemu.

Druga polovina godine doneće vam brige i nesklad zbog T-kvadrata Marsa i Venere sa Saturnom i Uranom. Vaš partner i vi ćete biti tvrdoglavi i svako će zahtevati da bude po njegovom što će otežavati nalaženje zajednički prihvatljivog rešenja.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

Tokom septembra i oktobra ćete prevazići neslaganja. Do kraja godine vas očekuje opušten period i zajednički sklad.

Ako ste slobodni, početak godine će vam doneti nezadovoljstvo i razočaranja. Osobe koje će vas privlačiti svojim izgledom će karakterno biti teške i sklone dominaciji i prevarama, što nećete tolerisati, pa nećete ni ulaziti u veze sa takvima.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Tokom leta moguće su kratke avanture koje vam neće doneti očekivano zadovoljstvo. Od jesenjeg perioda polje ljubavi će vam biti povoljno postavljeno. Susret sa osobom koja će moći da vam bude i prijatelj i ljubavnik u isto vreme pretvoriće se u skladnu vezu.

Nešto stariji Lavovi će tragati za nekim ko će moći da im uliva poverenje ali će im biti teško da sami nekome poklone poverenje i da se prepuste. U drugoj polovini godine upoznaćete nekoga ko će imati dobar osećaj za vaše potrebe i želje.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT NEPTUN, konfuzija, laži i pogrešne odluke

Početkom godine ćete biti slabijeg zdravlja. Moguće su tegobe u predelu zglobova, kao i upala grla. Od marta do kraja maja bićete stabilnog zdravlja.

U junu i julu bićete podložni povišenom krvnom pritisku, urološkim tegobama i pojačanoj osetljivosti na stres. Od avgusta do novembra ćete biti stabilnog zdravlja. Više se odmarajte tokom zimskih meseci.

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se uvek u isto, što nam potvrđuje natalna karta partnera

Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne i koje će ojačati vaš imunitet. Od voća jedite suvo grožđe, banane, pomorandžu i jabuke. Od povrća uzimajte rotkvice, luk, šargarepu, kupus i drugo sezonsko povrće.

Pročitajte i ovo: MERKUR U ŠKORPIJI, reč koja hrabri i kada ubojito zvuči

Više jedite ribe u odnosu na meso. Mlečne proizvode i jaja uzimajte umereno kao i testenine. Izbegavajte alkoholna pića.

Srećni brojevi: 2, 7, 13, 18, 25