Magija brojeva!

Uvek sam volela brojeve, uvek je matematika bila moj najdraži predmet. Završila sam Matematičku gimnaziju, pa Mašinski fakultet,  i brojevi su me dugo pratili. 

_DSC5738
Danica Cvetković, sertifikovana učiteljica kundalini joge, Kundalini klub Beograd; Foto: Dejan Cvetković

Još se sećam kako sam u slobodno vreme volela da rešavam razne matematičke zavrzlame i da se divim njihovom načinu da prolazeći kroz rolerkostere formula izađu kao elegantno rešenje.

A onda su stigle obaveze, muž, deca, posao i tek kada sam ušla u kundalini jogu, brojevi su se teatralno vratili u moj život. Bila sam opčinjena time koliko istine ima u njima i koliko nam mogu pomoći u našim traganjima, u našem putu ka sebi.  Znanje o brojevima nije samo tajna, to je suština svih tajni.

Život često donosi probleme, a kundalini numerologija nam pomaže da ih rešavamo. Svaki problem ima svoj broj, a kada vi znate brojeve svojih problema već ste na pola puta do rešenja. Dobijate formule kako da nađete odgovore na svoja pitanja.

Kundalini numerologiju nam je ostavio Yogi Bhajan, master kundalini joge. Pomoću nje možemo lako uvideti svoje jake i slabe strane, a onda raditi kundalini joga krije ili meditacije koje će nam pomoći da ojačamo.

Objasniću vam na jednom primeru kako određujemo naše brojeve.

Dan rođenja 5. jun 1977 godine.

Broj Duše je dan kada ste se rodili. U primeru  je to broj 5.

Broj Karme je mesec našeg rođenja. U primeru je to broj 6.

Broj našeg Dara je suma dva poslednja broja godine našeg rođenja. U primeru je to 7+7=14, 1+4=5, znači broj našeg Dara od Boga je broj 5. Uvek sabiramo sve brojeve dok ne dobijemo broj ne veći od 11.

Broj Sudbine je zbir svih cifara godine našeg rođenja. U primeru 1+9+7+7=24, 2+4=6, znači sudbinski broj nam je broj 6.

Broj Puta je zbir svih cifara našeg datuma rođenja, u primeru 5+6+1+9+7+7=35, 3+5=8, broj Sudbine je 8.

I još jedan primer – 26. januar 1950.

Broj Duše – 2+6=8

Broj Karme – 1

Broj Dara – 5+0=5

Broj Sudbine – 1+9+5+0= 15, 1+5=6

Broj Puta – 2+6+1+1+9+5+0= 24, 2+4=6

Izračunajte sami svoje brojeve.

Na našim brojevima izazovima, na našim slabim stranama treba prvo da radimo, naravno, ako nisu balansirani.

On predstavlja ono što može da nas odvaja od naše Duše. Ukazuje nam na šta treba da obratimo pažnju da bismo dostigli unutrašnji mir i daje nam ključ za uspešan rad na sebi. Broj Duše nam govori o tome kako se osećamo u odnosu sa samim sobom.

Ovaj broj predstavlje teškoće sa kojima se susrećemo u spoljašnjoj dimenziji našeg života. Ukazuje na to što nas blokira od ispoljavanja kreativnosti i stvaranje željene realnosti.

Predstavlja snagu koju smo dobili rođenjem. To je prirodni talenat koji mi možemo da koristimo u životu, to je naš dar od Boga i mi ga imamo bez obzira da li smo ga svesni ili ne.

On predstavlja snagu koju ispoljavamo u životnim strategijama. Može ukazivati na određeni tip životnih okolnosti. Govori nam o našem urođenom znanju i dostignućima iz prošlih života.

Ovaj broj predstavlja na životne izazove. Ukazuje nam na to šta treba da radimo da bismo bolje realizovali sebe u ovom životu i na to šta mi najviše želimo za sebe.

Ovo je bio uvod u kundalini numerologiju, a temu brojeva ćemo nastaviti u sledećim člancima, ponedeljkom na portal.

Sat Nam!

Vaša Danica

Kundalini klub Beograd