I da se podsetimo ključna fraza za peto telo je – Polubog – Polučovek – Polovina balansa

Tip ličnosti broja 5 je Učitelj ili Lider.

Klučno pitanje za peto telo je – Da li dozvoljavam sebi da koristim svoju snagu da bih pomagao drugima?

Danica Cvetković, sertifikovana učiteljica Kundalni joge, Kundalini klub Beograd
Danica Cvetković, sertifikovana učiteljica Kundalni joge, Kundalini klub Beograd

Kada je vaš broj 5 na poziciji izazova, vi ili uopšte ne obraćate pažnju na svoje fizičko telo ili preterano brinete o njemu.

Često petice čim otvore oči prvo urade skeniranje svog tela, gde nešto bolucka, gde škripi, da li su svi delovi tela na mestu i da li svi dobro rade, one su najčešći gosti lekara i veliki hipohondri. Posle deset promenjenih lekara zbog crvenila oka, sete se da je duvao vetar i da im je tog dana ušla prašina u oči.

Kada je petica u broju duše ljudima teško je da pomognu sami sebi i čini im se da njihovo telo ima previše nedostataka. Nivo energije im je jako promenljiv, ili su preterano aktivni ili preterano pasivni.

Kada je broj 5 na jakoj poziciji, imate sposobnost da obučavate druge i sposobnost samopožrtvovanja.

Imate snažno, lepo fizičko telo i visok nivo energije. Umete da razgovarate i sa decom i sa svim drugim ljudima na njihovom nivou. Čvrsto stojite na zemlji. Dobar ste roditelj. Umete dobro da vladate svojom energijom.

Još nikad nisam imala na konsultaciji ženu koja ima dar od Boga broj 5 (zbir poslednje dve cifre iz godine rođenja, napr. 1977, 7+7=14, 1+4=5), a da to nije izrazito lepa žena sa izvajanim telom.

Za ljude sa peticama u svojoj kundalini numerologiji su veoma korisne fizičke vežbe, stalna fizička aktivnost. Možete sami da odaberete kundalini joga kriju, važno je da bude fizički zahtevna. Možete i da radite i ovu kriju iz prethodnih tekstova, pod naslovom Kundalini krija za podizanje kundalini energije.

Sat Nam!

Vaša Danica