Teško je koncentrisati se na naša osećanja i senzitivnost ako se osećamo uplašenim i nezaštićenim.

Ako smo depresivni nismo u stanju da osetimo lepote života i da iskoristimo mogućnosti koje nam život pruža. Veoma nam je teško da rešimo probleme koje imamo. Bespomoćni smo.

Najčešće se ljudi sa slabom aurom tako osećaju. Aura je naše energetsko polje i obično se prostire oko nas od 1 do 2,5metra.

Ne možemo da se borimo sa negativnim mislima, našim i onim koje nas okružuju. Kada pojačamo našu auru onda ona radi kao filter, čuva nas od negativnog i propušta samo pozitivno, i kao konektor ka univerzalnom magnetnom polju.

Mi možemo da radimo na sebi i da povremeno jačamo svoju auru. Jedan od načina je konekcija aure sa univerzalnim poljem korišćenjem unutrašnjeg zvuka koji aktivira snagu srčanog centra. Saosećanje Univerzuma će vas uzdići. Imaćete Božanski štit koji će vas čuvati.

Ako radite ovu meditaciju bićete pozitivni, neustrašivi i srećni. Ništa neće moći da vas spreči da postignete ciljeve koje ste zacrtali. Osećaj usamljenosti i odvojenosti od vaše duše će nestati.

Ovde je vaša duša beba, a Univerzum je majka. Ako je zovete Ona će doći i pomoći vam.

Danica Cvetković, setifikovana kundalini učiteljica, Kundalini klub Beograd
Danica Cvetković, setifikovana kundalini učiteljica, Kundalini klub Beograd

Sedite u turski sed i recite tri puta mantru Ong Namo Guru Dev Namo.

Oči zatvorene, koncentracija na tačku između obrva.

Podignite desno koleno i naslonite se desnim laktom na njega. Stavite levo stopalo do desnog. Stegnite levu ruku u pesnicu i stavite je na pod pored sedalnog dela i sa njom održavajte ravnotežu. Savijte prste na desnoj ruci kao u školjku i stavite tako savijen dlan iza desnog uveta kao da želite nešto da čujete bolje.

Udahnite duboko i sa izdahom otpevajte mantru MAAAAAAA dugo , koliko traje izdah. Projektujte zvuk ka Univerzumu i budite ubeđeni da vas čuje. Slušajte dobro taj zvuk koji pevate i neka on vibrira celim vašim bićem. Ponovo udahnite i sa izdahom pevajte glasno mantru MAAAAAAAA.

Danica Cvetković, setifikovana kundalini učiteljica, Kundalini klub Beograd
Danica Cvetković, setifikovana kundalini učiteljica, Kundalini klub Beograd

Nastavite 11 do 31 minut. A onda promenite stranu i uradite i na drugu stranu isti vremenski period. Naučite da se koncentrišete na zvuk.

A onda stavite ruke u molitveni i recite Sat Nam .

SAT NAM!

Vaša Danica