Drama koja je osvojila Emi trebalo bi da se vrati u novembru na platformu Netfliks.

Poslednja sezona The Crown će oslikavati smrt princeze Dajane i njene efekte na britansku kraljevsku porodicu i svet — tako da nije iznenađenje da je Dajana (koju glumi Elizabet Debicki) ispred i u centru nekoliko slika koje je Netfliks objavio iz naredne sezone.

Šesta i poslednja sezona drame nagrađene Emijem biće podeljena na dva dela, sa četiri epizode ​​premijerno 16. novembra, a preostalih šest 14. decembra. Prvi deo pratiće odnos između Dajane i Dodija Fajeda (Khalid Abdala ), što je dovelo do saobraćajne nesreće u Parizu 1997. u kojoj su oboje poginuli.

KRUNA šesta sezona: Foto NETFLIX

Ostale slike iz prvog dela sezone prikazuju Dajanu i princa Čarlsa (Dominik Vest) sa njihovim sinovima, Vilijamom i Harijem (Rufus Kampa i Flin Edvards; Ed Mekvi i Luter Ford igraju starije prinčeve u drugom delu), kao i portreti Imelda Stonton kao kraljica Elizabeta II i Salim Dou kao Mohamed Al Fajed.

Poslednja sezona Krune će pokriti godine 1997-2005. Kompletan dnevnik sezone glasi: „Odnos cveta između princeze Dajane i Dodija Fajeda pre nego što sudbonosno putovanje automobilom ima razorne posledice. Princ Vilijam pokušava da se vrati u život u Itonu nakon smrti svoje majke, jer monarhija mora da zajaše talas javnog mnjenja. Dok dostiže svoj zlatni jubilej, kraljica razmišlja o budućnosti monarhije brakom Čarlsa i Kamile [Olivije Vilijams] i počecima nove kraljevske bajke Vilijama i Kejt [Meg Belami].“

KRUNA šesta sezona: Foto NETFLIX
KRUNA šesta sezona: Imelda Staunton
Foto NETFLIX
KRUNA šesta sezona: Salim Daw
Foto NETFLIX
KRUNA šesta sezona: Elizabeth Debicki
Foto NETFLIX
KRUNA šesta sezona: Khalid Abdalla
Foto NETFLIX
KRUNA šesta sezona: Elizabeth Debicki
Foto NETFLIX
KRUNA šesta sezona: Elizabeth Debicki i Khalid Abdalla
Foto NETFLIX