Glumac Kris Evans osvojio je titulu najseksipilnijeg muškarca na svetu za 2022. po časopisu People: “Moja mama će biti veoma ponosna”

Kris Evans je možda okačio štit Kapetana Amerike na zid, ali sada ima novu počasnu titulu: on je najseksepilniji muškarac na svetu.

Kao i svake godine, američki časopis People proglasio je najseksipilnijeg muškarca na svetu. Pobednik ovog izdanja proglašen je sinoć tokom kasnonoćne emisije Stivena Kolberta i istovremeno na sajtu magazina.

“Moja majka će biti tako srećna – rekao je Kris Evans tokom intervjua za naslovnu priču – Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime će zaista nastaviti da se hvali”.

Glumac je otkrio i da očekuje da će ga najbliži prijatelji ismejati: „Već znam da će me mnogi prijatelji ismevati, ali spreman sam na šale i podbadanja.“

Tokom intervjua, Kris Evans je takođe govorio o važnosti pronalaženja boljeg balansa između posla i privatnog života: „Najsmešniji aspekt moje karijere trenutno je to što se osećam dovoljno uspešnim da mogu malo da usporim.

Nakon što je igrao sjajnog superheroja u 10 Marvelovih filmova, Evans je igrao lik Baza Lajtjera u Piksar-ovom Lightiear-u i sadističkog ubicu u The Gray Man na Nektfliksu, oba objavljena ove godine.

Kris Evans je sada treći glumac Marvelovih Osvetnika koji nosi titulu najseksipilnijeg muškarca na svetu.

Pobednici Kapetana Amerike su: Pol Rad (prošlogodišnji pobednik), Rajan Rejnolds i Kris Hemsvort. Glumac Thor je bio prvi Marvelov superheroj koji je osvojio titulu People magazina.

Ovo priznanje je godišnji događaj za američku publikaciju od početka godišnjice 1985. godine, kada je Mel Gibson osvojio prvu titulu.