Lagano, sveže, udobno i svestrano – kratki kombinezon, u modnom svetu poznat kao playsuit, mlađi brat jumpsuita, predstavlja modni izbor broj jedan u letnjoj garderobi.

Predstavljamo vam najzanimljivije modele koji mogu da se nose od izlaska do zalaska sunca. I obrnuto!

Odeća koja je šik, ali i udobna, opuštena, prikladna i za veče, lepa za videti, ali, iznad svega, nositi! Da, postoji, zove se kratki kombinezon! Otvorite svoj ormar, a pre toga, vaše srce, za broj jedan u letnjoj sezoni. Jer bez kratkog kombinezona u vašem koferu nećete imati savršen passe-partout za svaku priliku koja može da vas spasi u poslednjem trenutku, kad ne znate šta da obučete.

Pročitajte i ovo: Mornarski stil: Više od trenda – nikad demode, uvek u modi

Alice + Olivia, net-a-porter.com

Ovaj modni komad spada među najsvestranijuodeću koja postoji. Gotovo svi modeli i dezeni mogu da se prilagode dnevnim i večernjim prilikama, razliku čine samo modni dodaci i obuća koju sa kratkim kombinezonom kombinujete.

Pročitajte i ovo: Zbogom bikini – najtraženiji kupaći kostimi ove sezone su jednodelni!

Kratko, jednobojno odelo u mornarsko plavoj, beloj ili strastvenoj crvenoj biće besprekorna dnevna odeća, uz par udobnih gradskih patika ili sa espadrilama na nogama i tašnom od pruća, u savršenom letnom raspoloženju.

Alice + Olivia, net-a-porter.com

Ako ga kombinujete sa pismo tašnicom, u metalnoj teksturi i sa umecima od staklenih dragulja, u kombinaciji sa par sandala sa draguljima, onda kratki kombinezon postaje savršena odevna kombinacija koja se pokazuje na zabavama i svakoj prilici gde je potreban poseban kod oblačenja!

Pročitajte i ovo: Najpoželjniha tašna sezone – Valentino VRING tašna

Kada su materijali u pitanju, za kratki kombinezon zeleno svetlo dobijaju pamuk, saten, lagani teksas i lan, jer važno je da kombinezon lagano pada, da vas prati u svakom trenutku dana.

Alex Mill, net-a-porter.com

Vožnja biciklom? Da! Divlji ples na zabavi na plaži? O, la, la! A zašto ne, i poseta gradskom muzeju?! Svakako, da!

Pročitajte i ovo: Najbolji modeli letnjih haljina za posao

Minjon odelo, kako modni sladokusci vole ga zovu, prilagođava se svemu zato što se, pre svega, prilagođava osobi koja ga nosi.

Pročitajte i ovo: Havaianas – njihovo visočanstvo japanke

Među najvatrenijim fantazijama sezone, usredsredite se na cvetne dezene, ako želite da nikada ne pogrešite u odabiru. A tek kako je šik kratki kombinezon u dezenu na tufne!

Self-portrait, net-a-porter.com

Da bismo vam pomogli da odaberete pravi model za sebe, predstavljamo vam najtraženije modele ovog leta.

Pročitajte i ovo: Turmerik – kurkuma narandžasta je ove sezone zaista nova crna

Nasuprot svim upozorenjima, kada su letnji, ljubavni susreti u pitanju, u ovom slučaju, spremite se da izgubite glavu, ljubav na prvi pogled čeka vas na dohvat ruke!

Zimmermann, net-a-porter.com
Zimmermann, net-a-porter.com
RedValentino, net-a-porter.com
Valentino, net-a-porter.com
Theory, net-a-porter.com
Stella McCartney, net-a-porter.com
Loveshackfancy, net-a-porter.com
Seren, net-a-porter.com
L.F.Markey, net-a-porter.com
Le Kasha, net-a-porter.com
IRO, net-a-porter.com
Gucci, net-a-porter.com
Etro, net-a-porter.com