Kožne pantalone su pravi modni hit, nove ne-idem-nikud-bez njih pantalone, koje nećete poželeti da skidate ove jeseni i zime!

Uske, zvonaste, kargo ili široke. Odaberite model prema svom stasu i ukusu, ali obavezno investirajte u dobar par kožnih pantalona ove modne sezone jer će vam se ta investicija, u svakom slučaju, više nego dobro isplatiti, a vi uvek biti dobro obučene.

Jedan od osnovnih koraka kada je u pitanju hladna sezona je izbor osnovnih modnih komada, odnosno, onih neophodnih i vrlo svestranih koje možemo da nosimo od jutra do večeri tokom duge zime koja sledi, kao i u ranu jesen, pa sve do kasnog proleća.

Pročitajte i ovo: Osvežite svoju garderobu sa par upečatljivih detalja

Dakle, kao što rekoh, vrlo isplativ modni komad, koji vredi svaku paru.

Rick Owens, net-a-porter.com

Pre svega, za svaku su priliku, bukvalno možete da ih nosite od ranog jutra, pijace, posla, popodnevnih izlazaka, vikend druženja, do glamuroznih večernjih izlazaka. Pored toga, tople su i obično vrlo udobne, tako da za vas nema zime. U kožnim pantalonama uvek izgledate šik, atraktivno i skupo odeveni.

Pročitajte i ovo: Modni hit jeseni – kožna jakna u obliku blejzera

Modni diktat dolazi direktno sa modnih pista koje su, na zadovoljstvo nas starijih i nostalgičnih, odredili povratak ovog kultnog modnog komada koji su nosile čitave generacije fashionista, i ne samo one.

Pročitajte i ovo: Zima kuca na vrata – Najbolji modeli ženskih zimskih čizama

Uz određenu razliku – klasične bajkerske kožne pantalone buntovnog izgleda sada ustupaju mesto modelima mekših linija i sofisticiranog ukusa.

Bottega Veneta, net-a-porter.com

Poslednja i neizostavna novost i modni hit ovog trenutka su kožne pantalone u najrazličitijim bojama, i naravno, animal printu, piton caruje. Varijacije na temu su brojne, kao i prilike u kojima ćete ih nositi. Da, zato što će se ove godine kožne pantalone nositi stalno, od kancelarije do aperitiva, a i šire.

Pročitajte i ovo: Najnoviji modeli džempera koji jedva čekaju da ih nosite

Stilizovati ih na pravi način pokazaće se lakšim od očekivanog – samo ih navucite zajedno sa šljampavim puloverom od kašmira i parom baletanki, gležnjača, amfibija, patika, salonki, čime god, uz sve pristaju, kako biste postigli želejni, udoban i šik efekat ili ih umesto krojenih, elegantnih pantalona nosite uz otmen blejzer, i time ublažite previše ozbiljan poslovni izgled.

Pročitajte i ovo: Predstavljamo vam sve varijacije dezena koji se nose ove modne sezone

Apiece Apart, net-a-porter.com

Najhrabrije se ponekad mogu prepustiti koži od glave do pete, u kombinaciji sa blejzerom od istog materijala ili dobrom bajkerskom jaknom, da biste dodali malo oštrijeg izgleda u celini. Ukratko, bez kožnih pantalona ove sezone stvarno ne možete.

Pročitajte i ovo: Obrni igricu uskom suknjom koja nikad nije bila seksipilnija

Prepustite se iskušenju i uživajte u istom! Sigurno nećete zažaliti! Vrede svaku paru.

Zara, zara.com
H&M, hm.com
Stan studios,
Unravel Project, Net-a-porter.com
SPRWMN, Net-a-porter.com
Miu MIu, Net-a-porter.com
Nanushka, Net-a-porter.com
Re/Done, Net-a-porter.com
Saint Laurent, Net-a-porter.com
Maison Margiela, Net-a-porter.com
Golden Goose, Net-a-porter.com
J. Brand, Net-a-porter.com
Frame, Net-a-porter.com
Gucci, Net-a-porter.com
16Arlington, Net-a-porter.com
Area, Net-a-porter.com