Kakve ćemo cipele i čizme nositi naredne sezone jesen – zima 2017/18?!

Iako je leto u punom jeku, ovo pitanje s pravom se nameće jer već u avgustu mesecu pojaviće će prvi asortiman obuće za narednu modnu sezonu u izlozima cipelarnica i robnih kuća.

Pročitajte i ovo: Kompletan vodič modnih trendova za jesen – zimu 2017/18

Što znači da je sada pravo vreme da razmotrimo trendove koji će biti aktuelni, a kad se vratimo sa godišnjeg odmora, već nas očekuje prva jesenja kupovina. Jedno je sigurno, cipele i čizme koje će se nositi u sezoni jesen – zima 2017/18 prava su umetnička dela napravljena za hodanje.

Pročitajte i ovo: HIT boje za jesen – zimu 2017/18

#1 Sve što sjaji i blista i treba da blista

Šljokice, štras, staklići i ostale sjajni detalji i materijali aktuelni su ove jeseni i zime, i to nisu namenjeni samo plesnim kraljicama, već svima nama zainteresovanim za ovu vrstu sjajnog modnog detalja, u vidu cipela i čizama.

#2 Kaubojske čizme

Ali ne samo čizme, već i cipele modifikovanu u kaubojskom stilu. Za novu generaciju kaubojki koje će harati gradskim ulicama.

#3 Crvene čizme

Crvene čizme su apsolutni #musthave sezone jesen – zima 2017/18.

#4 Bela obuća

Nasuprot crvenom, dolazi obuća u beloj boji, kao najveći kontrast sezone. Svestranog i minimalističkog dizajna, vrlo prefinjene.

#5 Obuća sa NLO potpeticama

Ili vrlo blizu toga, u svakom slučaju obuća ove vrste treba da ima vrlo čudne štikle. Inventivno, inspirativno, da privuče pažnju.

#6 Halucinogene krznene čizme

Neki ih nazivaju i poludelim čizmama ili drogiranim. U svakom slučaju, modernizovana verzija marsovki, sa krznenim aplikacijama, u duginim bojama. Sve mi boje na mojim krznenim čizmama stoje.

#7 Brendirana obuća

Trend od ovog leta, brendirane obuće, potrajaće i naredne sezone.

#8 Dvobojna obuća

Potpuno novi trend! Nalik klasičnim Chanel bikolornim cipelama, ali samo nalik.

#9 Sandale sa soknama

Trend nošenja sandala sa soknama neće nestati sve dok se žene u potpunosti na njega ne naviknu i prihvate. Al to vam je i najjeftinije. Samo na omiljene, letošnje sandale dodate neke nove, fensi soknice. Vunene, po mogućnosti. Jer obuća glavu čuva.

#10 Marsovke/Moonboots

Čizme za posle skijanja, ali za gradske ulice. Modernizovane i aktuelne.

#11 Vojničke čizme

Iako ne baš mortal combat, u svakom slučaju, ove sezone aktuelne su modernizovane vojničke čizme.

#12 Ekstravagantna obuća

#13 Visoke čizme

Namerne ne kažemo čizme preko kolena jer ove sezone visina čizama doseže prepone. na vama je da odaberete svoju meru. Samo je nebo granica.

#14 Saten&Svila

#15 Nabrane čizme

Nonšalantno, nemarno spuštene, nabrane čizme iz 80-tih godina vraćaju se ove sezone na velika vrata.

#16 Plišana obuća