U predstojećoj modnoj sezoni proleće – leto 2018 boje igraju ključnu ulogu!

Sigurni smo da ste već upoznati sa činjenicom da je ultra violet ili otrovno ljubičasta boja godine 2018. Pored nje, nose se i druge jarke boje, kao što su tirkiz plava, crvena i žuta, ali su i pastelne zastupljene.

#1 Pastelne boje

Praktično, pastelne boje glavni su trend modne sezone proleće – leto 2018. Naročito, lila boja, kao nežnija varijanta ljubičaste, koja je, kao što se kaže – obavezna ili #musthave sezone. Da smo slatke kao sladoled! Inače, za lila kažu da je najlepša boja sezone.

Pročitajte i ovo: Izbor od 100 pari najlepše obuće za proleće – leto 2018

A u trendu su i materijali u duginim bojama. Nije rezervisano samo za pripadnike LGBT orijentacije.

#2 Jarke boje

#3 U duginim bojama

#4 Lila

Dekada 80-tih se ne predaje ni ovog proleća i leta. Dakle, sve što imate u fazonu Kristl Karington i serije Beverly Hills 9020, zadržite i za ovu sezonu. Farmerke model pumparice, visokog struka, velike naramenice i visoke potpetice rade posao i ovog proleća i leta, samo da budete modrni i u trendu.

Pročitajte i ovo: Boje u trendu za proleće – leto 2018

Sa druge strane, nećete pogrešiti ni sa ravnim potpeticama i odelom sa pantalonama, o čemu smo već pisali. Predstojeća sezona proleće – leto je pravi raj za ljubitelje klasičnih odela i patika. Naravno, najbolje u kombinaciji.

Pročitajte i ovo: Moda proleće – leto 2018 – strogo odelo za ležerni izgled

#5 Odelo sa pantalonama

Šljokice možete da nosite od jutra do mraka, više nisu rezervisane samo za večernje izlaske i disco klub. Zadržite sve cvetne i haljine sa karnerima koje ste pazarile prošle godine. Trend se nastavlja.

#6 Šljokice

#7 Pepeljuga cipele

Veliki novitet svakako je povratak biciklističkih bermuda, u raznim varijantama, od sportskih do čipkanih za večernje izlaske. Nemojte da se mrštite od neverovanja i zgražavanja jer znamo pouzdano da ste ih nosili, ne tako davnih 90-tih. Opet ćete, jer to je trend, prvo se zgražavaš na njega, a onda samo jednog dana uhvatiš svoj odraz u ogledalu u istom tom komadu odeće nad kojim si se donedavno zgražavala. Jer, trend! Tako vam je to! Zato, bolje ništa ne govori. Ćuti i nadaj se da će proći pokraj tebe, tiho i nečujno.

#8 Biciklističke bermude

Iako su 80-te u trendu, modni dizajneri su, ipak, izbegli da se jasno fokusiraju na tu modnu dekadu. Silueta je vrlo ženstvena, sve je u potpunosti na svom mestu – struk je naglašen, nose se kaiševi radi naglašavanja struka, tanki, široki, kako vam volja, istaknuta su ramena naramenicama, a nogavice su dugačke tako da nogu čine izduženom i vitkom. Ako vam na pamet pada princeza Dajana, imate dobru asocijaciju. Ona je bila muza i inspiracija mnogih modnih dizajnera za proleće – leto 2018.

#9 Karo

I ovog proleća i leta ne smemo da zaboravimo osnvne modne komade, koji ne samo što kao lepak drže sve ostalo na gomili, nego su i vredne investicije za ceo život, a to su najjednostavnij trenčkot – mantil, patike, mogu da budu bele, kao prošle sezone, a možete i da izaberete neki futuristički model, klasično, dobro skrojeno odelo sa pantalonama, u kome ste uvek dobro obučeni, za svaku priliku, tašnica oko struka iliti bubreg tašna, kako smo je nekad zvali, uska suknja do kolena iliti pencil skirt koja daje kontra proporciju velikim, naglašenim ramenima, i kaiš kojim ćete naglasiti svoj struk.

#10 Naglašen struk – kaiš

#11 Tašna oko struka

Pored tašne oko struka, možete slobodno da ponesete i više tašni odjednom jer to je trend sezone proleće – leto 2018. Dakle, multiple tašne.

#12 Više tašni odjednom

Sve što vam je ostalo od novogodišnje zabave, zadržite i za proleće – leto 2018, a u to spadaju šljokice, kristali, rese, sve što je srebrno, plastika, providna, kao kod Šanela ili srebrna, svejedno je. Sa druge strane, nose se sirovi materijali, a la Biljana platno beleše, koji daju balans ovom šljaštećem trendu.

#13 Plastika

#14 Providno

Logotipi su vidljivi i naglašeni, kao i prošle sezone. Fendi! Gucci! Balmain! Versace! Balenciaga! Calvin Klein! Blješti sa majica, tašni i obuće. Ako volite da budete nečija oglasna table, samo izvolite. I za to nećete malu cenu platiti.

Od dezena nose se karo, tufne i cvetni dezeni. A potpuno providno nosi se i ove sezone proleće – leto 2018. Izaberite prema svojoj volji!

#15 Logo!

#16 Rese

#17 Karneri