Piše se kombinezon, a čita – moraš da nabaviš (bar) jedan!

Upravo je navršio 100 godina i nastavlja da bude aktuelniji nego ikad. Otkrijte sa nama najbolje modele kombinezona za ovu sezonu!

Kombinezoni su definitivno tu da ostanu. Prisutni na modnoj sceni već niz godina, sa jasnom namerom da se ne daju lako skinuti sa vrha top liste najpoželjnijih modnih komada jer ih žene očigledno vole. Sve do jednog trenutka – kad treba da odu do toaleta.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič trendova ženskih tašni za proleće – leto 2020

Oscar de la Renta, net-a-porter.com

E, tad nastaje panika! Gde okačiti tašnu (iskreno, zatvorila bih sve ugostiteljske objekte koji nemaju komforno mesto za žensku tašnu u toaletima), da li je pod čist ili samo da ne bude mokar, a treba se još i skinuti, pridržati ga tako da ostane neumrljan i neizgužvan, opet obući…i ostale nedoumice koje se roje u glavi žene koja skida omiljeni odevni komad u toaletu.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2020. godine

Ali sve to vredi uloženog truda i muke jer kombinezon je zaista vrlo moćan i praktičan modni komad. U zavisnosti od materijala i kroja, može da bude nosiv od jutra do večeri. Što bi rekli, za sve prilike! I što je najbitnije, jednim potezom, u najkraćem mogućem vremenskom roku, kompletno ste obučeni, i to, odlično! Moderno i šik. Atraktivno i praktično. Može li bolje od toga?! Teško!

Zimmermann, net-a-porter.com

Modni dizajneri ne prestaju da ga preispituju i reinterpretiraju na stalno nove načine, kombinezon – ili jumpsuit, boilersuit, onesuit, tuta, kako god želite – spada među nesporne must have modne komade i ove modne sezone.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič obuće u trendu za proleće – leto 2020. godine

Vrlo zastupljen na modnim pistama sezonske odeće, od Isabel Marant do Valentina, kombinezon obećava da će rešiti sve naše stilske dileme zahvaljujući svojoj fantastičnoj svestranosti – ne čudi što ga je njegov pronalazač, italijanski futurista Ernesto Michahelles, nazvao “univerzalnom haljinom”.

Yves Salomon, net-a-porter.com

Modela ima raznih, kao i materijala od kojih su napravljeni, na vama je samo da odaberete pravi za sebe, počevši od onih u stilu radnih odela od teksasa, kepera, kože, lana ili svile. U svakom slučaju, kombinezon će biti osnovna modna odora za dane u gradu, a po potrebi možete da ga nosite sa blejzerom ili mantilom u kompatibilnim nijansama.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič boja u trendu za proleće – leto 2020

Odabrali smo za vas najzanimljivije predloge. Pogledajte šta se sve nudi na tržištu i izaberite najbolje za sebe!

Bottega Veneta, net-a-porter.com
Balmain, net-a-porter.com
Anna Mason, net-a-porter.com
Agolde, net-a-porter.com
3.1 Phillip Lim, net-a-porter.com
Citizens of Humanity, net-a-porter.com
Dolce&Gabbana, net-a-porter.com
Frankie Shop, net-a-porter.com
Givenchy, net-a-porter.com
Gucci, net-a-porter.com
Halston, net-a-porter.com
Isabel Marant Etoile, net-a-porter.com
LVIR, net-a-porter.com
Monse, net-a-porter.com
Naeem Khan, net-a-porter.com
Tibi, net-a-porter.com
Silvia Tcherassi, net-a-porter.com
Palmer Harding, net-a-porter.com
Norma Kamali, net-a-porter.com
Ulla Johnson, net-a-porter.com
Valentino, net-a-porter.com
Vanessa Cocchiaro, net-a-porter.com

Pratite SITO&REŠETO i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter