Ako tražite ljubav ili želite da se venčate, pročitajte dole navedeno: evo znakova za koje planete spremaju sjajne stvari 2021. godine!

Vreme je za ljubavni horoskop. S druge strane, očekivanja za novu godinu su uvek velika. A ove godine sigurno i više.

Hajde da vidimo šta planete kažu, dakle, u vezi sa ljubavnim horoskopom, žarišnom tačkom za sve, bilo da tražite svoju srodnu dušu, ili ako želite da se uvedete u „zvanične“ tokove uz proslavu venčanja.

Pročitajte i ovo: Kako da iskoristite Uran i njegove aspekte na najbolji način

Da vidimo, koji znakovi će prema horoskopu, to jest, planetarnom uticaju, imati najviše sreće u ljubavi, pronaći pravu ljubav ili se venčati u 2021. godini.

Znakovi da imaju više šansi da se venčaju 2021. godine

Bik

Ovo je sjajno vreme za rođene u znaku Bika – svi njihovi poduhvati biće uspešni 2021. godine. Ovo će biti godina sreće za njih, čak i kao par.

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Horoskop Bika pokazuje da ćete se tokom prvih meseci godine osećati veoma opušteno u ljubavnim stvarima. Iz tog razloga, venčanje može doći ranije nego što se očekivalo.

Ribe

Oni rođeni pod ovim znakom koji su već stabilan par moći će da održe prijatnu atmosferu u svojoj vezi.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola

Obeleženi nežnim stavom i malim prijatnim iznenađenjima koje ćete imati jedno za drugo, 2021. godina biće godina puna ljubavi. A zašto ovu ljubav ne bismo proslavili venčanjem?

Škorpija

Rođeni u znaku Škorpije koji su već pronašli ljubav, ali se još nisu venčali, imaju dobre šanse za ovaj važan korak 2021. godine, tačnije, u junu ili u jesenjim mesecima.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Organizacija venčanja mogla bi da bude malo ishitrena, ali ćete se ipak pobrinuti i za najsitnije detalje. Sve vaše želje će se ostvariti.

Blizanci

Planete govore o strastvenoj godini, punoj srećnih susreta. Postoji mogućnost da proširite porodicu ili da vezu ozvaničite.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

Vi i vaš partner se razumete samo gledajući se u oči, a tradicionalne porodične vrednosti biće vam sve važnije u životu.

Foto Dimitry Ratushny

Koji znakovi će pronaći ljubav u 2021. godini

Ovan

Godina za Ovna započinje na pozitivan način, možda neočekivanom ljubavlju na prvi pogled koja bi mogla da se ostvari u iznenađujuće prijatnoj vezi.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Dajte vremena vremenu, napustite svoju zonu komfora i vaša nova veza će procvetati.

Foto Michael Ramey

Lav

Prema horoskopu, 2021. će povećati vaše izglede u oblastima romantike, zadovoljstva i kreativnog izražavanja.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Vaša spremnost da se zabavite i istražite nove puteve dovešće do novih prilika da u svom životu imate malo više ljubavi.