Test na Imago biorezonantnom skeneru otkriva sa kojim poludragim kamenom vaš organizam ostvaruje punu rezonancu koja omogućava njegovo maksimalno ozdravljujuće dejstvo.

Još pre nove ere, Kinezi su otkrili veliku isceljujuću moć kristala, što predstavlja začetak moderne kristaloterapije koja u današnje vreme doživljava preporod.

Ljudski organizam je izvor elektromagnetnog emitovanja, a uzrok bolesti nije ništa drugo nego poremećaj frekvencija tog polja. Taj poremećaj može se dijagnostikovati metodama kvantne medicine kojima pripada i Imago biorezonantni skener.

Photo by Morgan McDonald on Unsplash

Sa druge strane, kristali imaju različit sastav i jako elektromagnetno dejstvo, zbog čega treba biti oprezan, jer nije svaki kristal za svakoga, ni kao ukras u vidu ogrlice, prstena ili narukvice.

Foto: Holitimed

Sam postupak sastoji se u testiranju organizma na Imago aparatu i određivanju problematičnih organa. Nakon toga se radi test sa svakim kristalom ponaosob i prate promene koje izaziva u energetskom polju organa ili organizmu u celini. Bira se onaj kristal koji je doveo u najvećoj meri do ,brisanja’ patološke energetske informacije.

Samo testiranje traje oko sat vremena, rezultati su vidljivi na monitoru i dostupni pacijentu.

***

Autorka teksta dr Dobrinka Arbanovski, internista i specijalista kvantne medicine, Holitimed