Ko je ko u filmu „Ubistvo u Orijent ekspresu”?!

Osim dobro poznatog sižea i priče o najpoznatijem detektivu na svetu, film „Ubistvo u Orijent ekspresu” odlikuje neverovatna ekipa glumaca koja je uspela da oživi likove Agate Kristi, ali i režija Keneta Brane koji je verodostojno dočarao priču sa neverovatnim obrtom. Karte za premijeru filma 8. novembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Centar su u pretprodaji, a rezervacija je moguća na sajtu Cineplexx-a.

Kenet Brana

Kenet Brana se našao u ulozi reditelja, ali i glavnog glumca Herkul Poaroa, koji treba da otkrije ubistvo koje se desilo u jednom od najslavnijih vozova u istoriji železnice.

Džoni Dep

Poznati holivudski zavodnik se našao u ulozi gangstera Semjuela Edvarda Račeta, koji je nakon što se ukrcao na voz, shvatio da mu je život u velikoj opasnosti.

Penelope Kruz

Jedna od najmisterioznijih uloga pripala je Penelopi Kruz, koja je dočarala lik tajanstvene misionarke Pilar Estravados o kojoj se jako malo zna.

Džoš Gad

Džoš Gad glumi Hektora Mekvina, naizgled inteligentnog i simpatičnog momka, koji je Račetov lični asistent i jedini koji može da izađe na kraj sa američkim milionerom.

Mišel Fajfer

Mišel Fajfer se vratila na velika vrata posle duže pauze, a publika će imati priliku da je vidi u ulozi fatalne udovice, gospođe Habard.

Džudi Denč

Ledenu princezu i rusku emigrantkinju tumači legendarna Džudi Denč, koja će čitavom filmu dodati malo „sibirske hladnoće“.

Film „Ubistvo u Orijent ekspresu” u 4K tehnologiji dolazi u bioskope širom Srbije od 9. novembra.

Predavanje o Orijent ekspresu u Muzeju nauke i tehnike

Inspirisani filmom, Muzej nauke i tehnike, Klub ljubitelja železnice Srbije i MegaCom Film će organizovati predavanje o najpoznatijem vozu na svetu – Orijent ekspresu u petak, 27. oktobra u sali “Kula” Muzeja nauke i tehnike sa početkom od 18 časova.

Aktivni član Kluba ljubitelja železnice Srbije, Miloš Jović će govoriti o statusu putnika u vozu Orijent ekspres, o ruti ovog voza kroz našu zemlju i specijalnim lokomotivama koje su ga vukle samo na ovoj deonici. Posetioci predavanja će imati priliku da vide i kako su izgledali vagoni na fotografijama koje su nastale 30-tih godina XX veka. Predavanje će biti praćeno video materijalom, tako da sve prisutne očekuje jedan zanimljiv i interaktivan događaj, koji je namenjen svim uzrastima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.