VREME JE DA SAZNAMO KO JE BILA “ZLICA” PRE NEGO ŠTO SE OKOMILA NA 101. DALMATINCA I NJIHOVO KRZNO.

Diznijev film ZLICA krajem maja stiže u bioskope širom Srbije!

Za sebe kaže da je “Rođena genijalna, rođena zla i pomalo luda.”
Dobitnica nagrade Oskar, Ema Stoun (La La Land) tumači glavnu ulogu u najnovijem dugometražnom filmu o prvim buntovnim danima jedne od najozloglašenijih izmišljenih likova poznatog američkog studija DIZNI. Prikazivanje filma “ZLICA” (Cruella) reditelja Krega Gilepsija predviđeno je za sam kraj maja.

Emma Stone as Cruella in Disney’s live-action CRUELLA.

Radnja najnovijeg filma “Zlica”, nadaleko čuvene zlobnice iz starog crtanog filma 101 Dalmatinac, smeštena je u srcu Londona ’70-ih godina u jeku pank pokreta. Obmanama sklona Estela je mlada i  inteligentna devojka, odlučna da se proslavi u svetu dizajna. Tumarajući zajedno ulicama Londona mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli, podržavajući njenu glad za nestašlukom.

Jednog dana sklonost ka dizajnu i modi upašće u oko modnoj legendi, baronici Von Helman čiji lik glumi dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson. Povezanost ovih dveju “dama” pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postaje osvetoljubiva Zlica.

Godine 1996. snimljen je istoimeni igrani film sa Glen Klouz u glavnoj ulozi koji je nominovan za prestižnu nagradu Zlatni globus. Sada, pod rediteljskom palicom Krega Gilespija (Craig Gillespie) poznatog po drami “Ja, Tonja” koja je ovenčana nagradom Oskarom u kategoriji za najbolju sporednu žensku ulogu, u bioskope stiže najnovija krimi komedija koja prati uspon Zlice od mlade prevarantkinje, do jednog od najpoznatijih negativaca u Diznijevom carstvu.

Pored Eme Stoun i Eme Tompson (Emma Thompson) u glumačkoj ekipi našli su se i: Emili Bičam (Emily Beecham), Mark Strong (Mark Strong), Pol Valter Hauzer (Paul Walter Hauser) i drugi.