Nova sezona često donosi želju za promenom – nege, stila, šminke i, zapravo, idealan je momenat da pretresete sve sa čime raspolažete i vidite šta vam nedostaje.

tamara c
Mala škola šminkanja: Tamara Ćosić, beauty edukator, Bring Out The Sparkle

Predstavljam vam par stvari koje će pomoći da blistate tokom jeseni, jednako kao na moru.

  1. Kvalitetna hidrantna krema – nešto bogatije strukture nego letnja, jer je u hladnijim danima koži potrebna jača zaštita.
  2. Balzam za usne – kako biste sprečili njihovo pucanje od vetra.
  3. Baza za make-up, posebno ukoliko imate suvu kožu – odaberite neku hidrantnu bazu koja ima pruža efekat blistavosti, poput Mac Prep+Prime baze.
  4. Lagani tečni puder koji ujedno i neguje, poput Bourjois Healthy Mix Serum-a.
  5. Hidrantan highlighting korektor, koji se ne skuplja u boricama već čini da delujete sveže – iz Mac Prep+Prime kolekcije ili Maybelline Age Rewind.
  6. Rumenilo u nijansi breskve – koje pristaje skoro svim tonovima kože i momentalno daje zdrav izgled licu.
  7. Neutralnu, blago svetlucavu senku, koja će samo privući svetlo na kapke
  8. Nešto u burgundy nijansi – to može biti senka, za one malo veštije ili karmin, za one koji žele jednostavniji make-up.
  9. Highlighter – koji većina žena koristi samo leti, a zapravo se njegova puna moć pokazuje zimi, leti je ionako sve blistavo i sjajno, a tmurnom vremenu treba malo podrške.

Prečešljajte malo kozmetičku torbicu, jer je velika verovatnoća da pola ovih stvari imate već. Nova nijansa karmina i ovih par proizvoda za lice će učiniti da izgledate blistavo, čak i tokom tmurnih dana!