#1 Crveno

rojoCrvena je jedna od najeksplozivnijih boja i uvek privlači pažnju. Međutim, crvena boja može čak i da izgleda mnogo bolje ako je, čak, i aksesoar u istoj boji kao vaša odeća.

#2 Crno belo

blanco-y-negroCrno bela kombinacija je sama po sebi sofisticirana, ali ako nemate bar neki mali detalj koji će razbiti ovu, ponekad, iritirajući kombinaciju, u vidu sjajne tašne, koja može da potpuno zaokruži vaš izgled, postoji velika opasnost da vas pomešaju sa kelnericom.

#3 Vamp

vampTamne boje su dovoljno sofisticirane i uvek ostavljaju dobar utisak. Međutim, ako hoćete da izgledate zaista fantastično i da se izdvojite iz mase, kombinujte svoju šminku sa tamnim karminom, koji je sada pravi hit. To će dati posebnu vamp notu vašem izgledu.

#4 Kaubojke

cow-boyPonekad se pojavi model kaubojki kojem je teško odoleti. A i što bismo?! Neodoljive su!

#5 Maksi

maxiPonekad nije samo do cipela, tašne ili jakne. Ponekad je bitan detalj u obliku predimezioniranog šala koji će vašem izgledu dati ono nešto posebno, kako se obično kaže. Kockajte se! Pobajte nešto što nikada niste do sada! Izađite iz svoje komfor zone. Iznenadite čak i sebe!

#6 Pliš

terciopeloPostoje neka mala blaga u našim ormanima, koja nemaju nikakvu vrednost sem kad ih obučemo i zasijamo u njima. Jedno od njih je, svakako, pliš. Naročito, plišani sako, blejzer ili jakna, savršenog kroja i u nekoj sugestivnoj boji. Pun pogodak!

#7 Chanel

chanelIma klasika sa kojima nikada ne možete da pogrešite niti će ikada izaći iz mode. Zato tako puno i koštaju jer imaju neprocenjivu vrednost. Neprolazni su. Jedna od takvih je Chanel tašna 2.55. Mada, poneki, mali detalj može da je osveži i da joj sasvim novu notu.

#8 Sport

sportIma žena za kojima ne možete da odolite da se ne okrenete kada prolaze ulicom. Što zbog njihove aure, što zbog toga kako su obučene. Ponekad je ključ dobrog stila u eklektičnom odabiru garderobe. Kombinujte ono što se ne da kombinovati, uprkos standardima.

#9 Gala

de-galaNe pravite kompromise sami sa sobom. Budite svoji i neponovljivi.

#10 Proleće

primaveraJer je suština u detaljima.

#11 Još koji centimetar više

centimetros-de-masCipele sa visokim potpeticama uvek su savršen i dovoljan detalj, koji u potpunosti upotpunjuje izgled.

#12 Kao kolačić

pastelPastelne boje u trendu su ove sezone. Dečje plava i roze dovoljan su detalj za svež i razdragan izgled. A još ako imate neki aksesoar u metalik varijanti pride, na konju ste.

#13 Šiške

flecosŠiške su u modi, ali ne samo u kosi. Mogu da se nose i na aksesoaru. Recimo, tašni.

#14 Citrus

citricoSjajan detalj, zar ne?! Naočare, marama ili boja tašne. Kako god, bitno je da osveži izgled.

#15 Pruge

de-rayasPruge su vrlo šik i otmen izbor.

#16 Ciklama

fucsiaManje je više?! Izgleda da nije tako…ili ne bar uvek.

#17 Basic

basicosBasic styling. Izgled za dane kad ne znate šta da obučete. Farmerke sa visokim strukom i obična majca. A detalji? Kardigan i vaša omiljena tašna.

#18 Crveno i roze

rosa-y-rojoZar idu crveno i roze?! Naravno da, da! Ne budite ograničenog duha.

#19 Sreća, sreća, radost

fortunaPonekad nije loše obući sve crno. Izgleda otmeno, naročito ako je boja sveža, a ne isprana. Mada, detalj zlata vredan daje specijalnu vrednost vašem izgledu. Recimo, mantil?

#20 Šareni miks

mixDetalji mogu da budu sačinjeni i od kombinacije boja. Ili neočekivane kombinacije komada odeće. Mada, nemojte previše često ovako da izlazite na ulicu.

#21 XS

xsPored klasične braon boje LV tašni, one male, XS, dolaze u neprevaziđenim kombinacijama boja i pravi su šik detalj. Idealne za kombinovanje sa monohromatskim izgledom.

#22 Na usluzi

a-sus-ordenesPonekad komad pozorišnog kostima može da bude savršen detalj vašoj klasičnoj garderobi.

#23 2×1

2x1Da li su dva bolja od jednog? Uvek. Ili ne?

#24 Narodna nošnja

folkOvo je, ipak, masterklas stil. Na jednostavan outfit slobodno možete da nabacite nešto što liči na komad iz ansambla narodne nošnje. Smelo i otmeno.

#25 Denim

denimDupli denim? Zašto da ne?!

#26 Militaristički izgled

militarFajerka, koja je u trendu ove sezone, može da bude i okićena raznoraznim bedževima i ornamentima prema vašoj volji.

#27 Zvezdice

estrellaNe samo u očima, već i na vašoj odeći vrlo su poželjne.

#28 Krem

cremaTašnica u krem boji. Vrlo šik i elegantno. Što klasičnije, to bolje.

#29 Duplo

dobleDopala sam se tašna, niste mogle da se odlučite koju boju da kupite pa ste uzele obe? Sasvim u redu. Ispravna odluka!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.