Pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije, u organizaciji Centra Sava i Nacionalne fondacije za umetničku igru, u Beogradu, 15. novembra nastupa Kineski nacionalni plesni teatar.

KNPT 1

Kao državna kompanija u okviru Ministarstva kulture Narodne Republike Kine, ova trupa kombinuje različite vrste umetnosti, kroz negovanje tradicionalne i savremene igre, opere, pantomime, orkestarske muzike, kao i celovitog kreativnog depertmana za realizaciju raskočnih kostima i scenografije.

KNPT 2

Kineski nacionalni teatar je trupa koja nastupa na najprestižnijim scenama u svetu, ali i na važnim međudržavnim skupovima i samitima.  U okviru evropske turneje, gostovaće po prvi put u Beogradu, na sceni Centra Sava, sa spektakularnom koreodramom kojaprikazuje Konfučijevo putovanje kroz svet.

KNPT 3

Skoro 60 igrača na sceni izvodi komad o ljudskim osećanjima, duhovnim kvalitetima i mudrosti, praćeni zanimljivom muzikom. Koreografiju dopunjuju veličanstveni kostimi i scenografija. Ova predstava je imala svoju premijeru u Operi u Sidneju, i od tada je prikazana u Njujorku, San Francisku, Vašingtonu, Oslu, Amsterdamu, Parizu, Abu Dabiju.

KNPT 5

Ulaznice za ovaj spektakl od danas su u prodaji, na blagajni Centra Sava, i to po ceni od 800, 1.000 i 1.200 rsd.

KNPT

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.