Kineska Nova godina počinje prvim mladim Mesecom u godini, što je 28. januara 2017.

Prošla godina bila je znaku Vatrenog Majmuna i donela je mnoga iznenađenja i nepredviđene događaje. Mnogi su to osetili na svojoj koži tokom 2016. godine, ali sada, u 2017. godini stvari će biti mnogo prizemnije, mirnije i staloženije.

Petao je organizovan, praktičan, jednom rečju, životinja koja hoda po zemlji, voli da isplanira svaki svoj korak i pažljivo proračuna potencijalne rizike. Dok je kod majmuna sve bilo u elementu iznenađenja, energija petla je mnogo više proračunata, na nivou donošenja planskih odluka. U ovoj godini biće potrebno da pažljivo planiramo svaki svoj sledeći potez i da počnemo sa razmišljanjem korak po korak, da bismo razmotrili najpre šta želimo da postignemo, potom, kako, a onda i da bismo postigli željeno.

Petao je često vođa, koji komanduje čitavim redom kokošaka, što bi značilo da je u 2017. godini došlo vreme da ustanemo, ispravimo se i preuzmemo odgovornost za pravac u kojem želimo da vodimo svoj život.

Yin energija je vladajuća ove godine, što znači da je naglašen ženski senzibilitet. Dok će se od vas očekivati da budete dobro pripremljeni, planirate svaki naredni korak, takođe, biće potrebno i da verujete svojim instinktima i intuiciji.

Ako se osećate isključeno ili osećate kao da nešto nije u redu, to znači da će se u godini Yin Vatrenog Petla od vas zahtevati da dobro obratite pažnju na detalje. U stvari, ako želite da ojačate svoje intuitivne mišiće i naučite da verujete svojim instinktima, godina Yin Vatrenog Petla sigurno će vam pružiti svu neophodnu podršku u tom.

Prema mnogim kineskim astrolozima, Yin i Vatra mogu da budu vrlo nestabilna kombinacija.

Yin energija često se povezuje sa vodom i metalom, ali u kombinaciji zajedno sa vatrom, ima potencijal da bude izuzetno destruktivna. Yin Vatra, takođe, može da ukaže na ratove, terorističke napade i ekonomsku korupciju.

Ako postoji životinja koja može da se nosi sa energijom Yin Vatre, onda je to Petao. Sa svojim praktičnim i metodičnim pristupom, Petao ima sposobnost da preuzme upravljanje ovom Yin Vatrenom energijom i drži je pod kontrolom.

Kada je Yin Vatra pod kontrolom, to, zapravo, može da dovede do mirnog rešavanja situacije, jer Petao ima moć da ublaži bes i smiri bilo kakvu napetu situaciju ili sukob.

Ovo je, takođe, divna energija za žensko osnaživanje. Mnogo više žena, nego ikada ranije, biće ove godina u centru pažnje.

Na ličnom nivou, godina Yin Vatrenog Petla može da vam pomogne da rešite nedoumice ili kompleksne probleme u vašem životu. Energija Yin Vatrenog Petla može da vam pomogne da se razjasne problemi koji su vam d sada izazivali neprijatne emocije, bes i stres.

Kada efikasno koristite ovu energiju, to će vam pomoći da ostanete produktivni i da napravite velike korake, naročito, u svojoj karijeri.

Godina Yin Vatrenog Petla takođe je označena kao godina buđenja, što se poklapa sa prognozom zapadne astrologije.

Svi znamo da petao ujutro rano kukuriče, kako bi probudio sve ostale životinje i živalj u svojoj okolini.

U 2017. godini Petao svima nama donosi preko potrebno buđenje, koje će nam pomoći da dalje istražujemo svoju intuiciju i da se posvetimo oblastima u našim životima kojima je potrebna korenita transformacija i ponovno rođenje.

Kako budemo išli kroz ovu godinu novih početaka, sve više i više ljudi osetiće poziv za buđenje, a Yin Vatreni Petao će nam svima svesrdno pomagati i davati podršku na putu velike transformacije.

Yin Vatreni Petao može da bude nestabilan i destruktivan, ali, takođe, i izuzetno jak i moćan. Kada se ova energija efikasno i konstruktivno iskoristi, ne postoji problem koji ne može da se reši, niti intuitivna poruka koja bi mogla da bude previše komplikovana da se razume, ni cilj previše visok da se osvoji, a ni san suviše veliki da se ostvari.

Srećna vam Kineska Nova 2017. godina!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.