Dana 25. januara proslavlja se kineska Nova godina i početak godine belog metalnog Pacova.

Stoga, da vidimo šta to znači za sve nas manje upućene u tajne Kineske astrologije, kao i kome će se najviše posrećiti tokom trajanja godine belog metalnog Pacova, astrološki gledano.

Kineska Nova godina ove godine pada 25. januara, kada ulazimo u znak belog metalnog Pacova. Da nas ne uhvati nespremne, budući da sada ni u Srbiji kineska Nova godina ne prolazi neopaženo, radi smo da podelimo sa vama šta sve možemo da očekujemo od godine belog metalnog Pacova, kako kineski horoskop funkcioniše, kao i da vas upoznamo sa tim ko će imati najviše koristi od ovogodišnjih aspekata prema Kineskoj astrologiji.

Kako funkcioniše kineski horoskop

Dok Zapadna astrologija deli znakove zodijaka prema mesecima, prema Kineskoj astrologiji kriterijum se zasniva na 12-godišnjem ciklusu.

Svakoj godini odgovara jedan životinjski znak, a redosled je sledeći: pacov, jarac, tigar, zec, zmaj, zmija, konj, koza, majmun, petao, pas i svinja.

Tako ćemo ove godine, godinom Pacova, ući u prvi segment novog 12-godišnjeg zodijačkog ciklusa.

Šta to znači?

To, takođe, menja element. Svaka sesija se, u stvari, zasniva na pet elemenata: voda, drvo, vatra, metal i zemlja.

Ovi elementi pomažu u određivanju karaktera ljudi, razlikujući ih i povremeno mešajući njihove ličnosti.

Prošla, 2019. godina bila je godina žute zemljane Svinje, dok je ova 2020. godina belog metalnog Pacova.

Koji su najsrećniji znakovi godine belog metalnog Pacova?

Za one koji su rođeni pod znakom Tigra (rođeni 1962, 1974, 1986, 1998), 2020. godina biće nezaboravna, naročito u ljubavi – strast i prisno ljubavno savezništvo za one koji već imaju stalnu vezu, dok oni koji traže ljubav mogu da očekuju da će im godina biti neodoljiva.

Jedina preporuka – ne dozvolite da vas strah obuzda.

Dobre vesti i za rođene u znaku Petla (1957, 1969, 1981, 1993), kojima će godina belog metalnog Pacova doneti mnogo dobrih vesti. Napokon ćete požnjeti plodove uloženih napora u radu i imaćete dobre izglede za profesionalni rast i napredak.

A ako ste već pronašli ljubav, 2020. godina je savršena godina za venčanje.

Konačno, pozitivna godina za one koji su rođeni pod znakom Psa – nakon mnogih avantura, konačno ćete pronaći zasluženu emocionalnu stabilnost. Prepustite se tome, naučite da verujete i uživajte u svemu što će univerzum staviti pred vas.

Kakva je ličnost onih koji su rođeni pod znakom Pacova?

Oni rođeni pod znakom Pacova (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020) izuzetno su ambiciozni ljudi. Odlučni i nepokolebljivi, uvek dobijaju ono što žele. Društveni, čili, vedri, veseli i žustri, rođeni su za poslove koji imaju veze sa komunikacijom.

Kakva će biti vaša 2020. godina?

Prelazna. Moraćete da napravite neke kompromise, ali ako to učinite, godina belog metalnog Pacova dovešće vas do započinjanja nove faze vašeg života.