Lunarna Nova godina počinje 12. februara 2021. godine, a u kineskoj astrologiji to je zvanična dobrodošlica godini Bivola.

Bivo je drugi znak kineskog zodijaka, čineći ovo godinom za učvršćivanje i izgradnju stabilnih temelja.

Prethodna godina 2020. bila je godina Pacova. Kao prvi znak kineskog zodijaka, sa sobom je donela nove početke i promene. Sada, 2021. godine, stvari bi trebalo da budu malo stabilnije, što bi nam omogućilo da idemo napred sa malo više lakoće i sigurnosti.

New year vector created by pikisuperstar - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Godina Bivola favorizuje preduzimanje metodičkih koraka, a ne džinovskih skokova. Polaganim i stabilnim napretkom možemo pobediti u trci.

Znak Bivola takođe usmerava pažnju na stvaranje bogatstva. To nam može doneti mogućnosti za stvaranje novih tokova prihoda, ali isto tako, može povećati našu potrošnju.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop za 2021. godinu

Moramo voditi računa o svojim navikama trošenja u godini Bivola i pobrinuti se da trošimo pametno u okviru svojih mogućnosti. Iako ima sreće s rizikom u investicijama i poslovnim idejama, postoje i zamke na koje treba paziti.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop za 2021. godinu

Iako nam se pruža podrška za inovacije i pronalaženje novih načina za uvećanje bogatstva, takođe se moramo pobrinuti da koristimo uzemljenu, stabilnu i metodičnu energiju Bivola kada je reč o postizanju naših ciljeva.

Sa ovim fokusom na finansije 2021. godine, ove godine je, takođe, pravo vreme da se povežete sa obiljem koji vas okružuje.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop za 2021. godinu

Obilje ne mora da bude samo novac; to je energetska struja koja je tu da se prilagodimo i radimo sa njom. Podseća nas da je Univerzum otvorena vrata, ispunjena mogućnostima i beskonačnim potencijalom.

Povezivanje s obiljem podseća nas da život deluje u skladu s nama, a ne protiv nas. Podsećamo vas da kada tražimo, uvek ćemo naći.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop za 2021. godinu

Poravnavanje našeg vibracionog polja sa poljem obilja znači saznanje da je to istina. Radi se o oslobađanju svih verovanja koja su u skladu sa oskudicom, konkurencijom i nedostatkom i povezivanju sa bogatstvom koje je uvek oko nas, bez obzira na to kakav je naš bilans u banci.

U godini Bivola neka vam bude prioritet da se povežete sa obiljem kakvo jeste. Razmislite o tome šta vas čini bogatim i vizualizujte to. Osetite senzacije u svom telu dok vaš um luta ovom zamišljenom scenom. Zapamtite ovaj osećaj i pobudite ga u sebi kada je potrebno.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop za 2021. godinu

Zahvalnost je takođe moćan način povezivanja sa obiljem, kao i gledanje izlaska sunca, jer nas podseća da nam se svakog dana uvek pruža nova prilika.

Ako zaista želite da iskoristite snagu obilja, probudite se neposredno pre nego što sunce dostigne horizont. Dok vidite kako se podiže, razmislite o 10 stvari zbog kojih ste zahvalni, čak i ako su samo male.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop za 2021. godinu

Iako je godina Bivola sjajna godina da se organizujemo i nadogradimo na našoj osnovi, moramo se setiti da poštujemo i njen Yin metalni kvalitet.

Metal može da bude krut element za rad, ali Yin energija ukazuje na određeni nivo kreativnosti i potrebu da se oslobodi kontrola i dopusti da stvari idu svojim tokom.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop za 2021. godinu

Godine 2021. možda ćemo morati da radimo u granicama datih okolnosti i situacije ili onoga što je prisutno u našoj 3D stvarnosti, ali još uvek možemo pronaći prostor za protok i stvaranje u tom prostoru.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Yin metal nam omogućava da uzmemo nešto kruto i pretvorimo ga u delo lepote i umetnosti. Yin metal simbolizuje mogućnost uzimanja metala i pretvaranja istog u plemeniti metal.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Yin energija je takođe vrlo intuitivna. Umesto da tražimo smernice u spoljnom svetu, ona nas ohrabruje da uđemo unutra.

U ovoj Yin godini možda ćemo takođe morati da se podsetimo da lepotu tražimo u stvarima koje ne idu prema planu ili kako se očekuje. Kada smo previše kruti ili ograničeni svojom rutinom, gubimo sposobnost inovacija i sagledavanja stvari u drugom svetlu.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Bivo može da bude tvrdoglav, ali ako želimo da idemo u skladu sa ovom energijom, moramo da znamo kada da se predamo i kada sebi da dozvolimo da nas vode plime i oseke, i tokovi svega što nam se našlo na putu.

Možda imamo planove, ali Univerzum nam ponekad pokazuje da i on ima planove, a ponekad nas ti planovi mogu dovesti do većih i boljih mesta nego što smo ikada mogli zamisliti za sebe.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Što se tiče ljubavi, godina Bivola je vreme za fokusiranje na stabilnost. Možda se nađemo u potrazi za većom stabilnošću u našim partnerstvima ili napuštanju odnosa koji su previše nestabilni ili nesigurni.

Na ličnom nivou, naša rutina samopomoći možda treba da uključuje utemeljene prakse koje nam pomažu da se osećamo sigurnije i samopouzdanije.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop za 2021. godidnu – Čitaj i za podznak!

Bivo je vrlo negujuća energija, zato je važno da tu energiju koristimo za negovanje sebe i odnosa koji su nam najvažniji.

Srećna vam Nova lunarna 2021. godina metalnog Bivola!