Kim Cattrall (a.k.a. Samantha Jones) je lajkovala komentar obožavatelja na Tviteru koji ju je pohvalio što je odbila „smeće“ od nastavka serije Seks i grad.

Nije tajna da je snimanje nove serije And Just Like That, dugo očekivanog nastavka serije Seks i grad, stvorilo mnogo drame među glumicama koje igraju zajedno u seriji.

Odmah su se pojavili tračevi da se Kim Ketrol neće vratiti da igra svoju ulogu mogula za odnose s javnošću i seksa Samante Džons.

Među razlozima njenog odsustva svakako se mora navesti desetogodišnja svađa između nje i koleginice iz serije, Sare Džesike Parker.

Što je, na ekranu, onda rezultiralo sramnim „podzapletom“ u kojem se Samanta seli u London nakon svađe sa Keri.

I dok serija emituje svoje najnovije epizode, mnogi se pitaju šta Kim Katral zaista misli i kakvo je njeno mišljenje o Seksu i gradu bez Samante.

Na sreću, glumica nam je dala svoje mišljenje.

Evo šta Kim Cattrall zaista misli o And Just Like That.

Prva sezona And Just Like That se bliži kraju i na vebu počinju da se pojavljuju razne kritike obožavatelja.

Ima onih kojima se dopada, kao i onih kojima zaista nije.

Kad smo kod toga, izgleda da je Kim Katral sada još sigurnija u svoju odluku da ne učestvuje u novim epizodama emisije.

Zvezdi se zapravo dopao tvit obožavatelja koji je seriju nazvao smećem; to je jadno, lepljivo.

U tvitu je pisalo: „Tako sam ponosan na Kim Cattrall što nije učestvovala u ovom rđavom ponovnom pokretanju SATC-a i umesto toga radila na seriji Kako sam upoznao vašeg oca.

Na ove reči Kim je ostavila podmukli znak odobravanja, nagoveštavajući svoje mišljenje i javno diskreditujući obnavljanje SATC-a po prvi put od kada je objavljeno da se neće vraćati u emisiju.