Premijera predstave „Kazanova protiv Don Žuana“ biće održana u utorak, 26. januara, na Maloj sceni Madlenianuma, sa početkom u 20 sati.

Predstavu je režirao Predrag Ejdus, koji igra jednu od naslovnih uloga u predstavi, pored Petra Benčine i Andrijane Oliverić.

fotografija Vladimir Nesovic (4)

Setna komedija „Kazanova protiv Don Žuana“, autora Miodraga Ilića predstavlja svojom tematikom i žanrovskim opredeljenjem svež izazov i novinu u repertoaru Opere i teatra „Madlenianum“. Posebno zadovoljstvo nalazi se u tome što priču o bajkovitom susretu dva najveća zavodnika u istoriji režira bard našeg glumišta Predrag Ejdus.

fotografija Vladimir Nesovic (3)

Sa nadahnutim partnerima Petrom Benčinom i Andrijanom Oliverić, Predrag Ejdus tumačeći i lik Kazanove plete najfinijim nitima sliku događaja koji osim o zavodništvu govori i o mnogoim drugim intrigantnim temama koje su deo života svakog bića u bilo kom vremenu, pa i u našem.

fotografija Vladimir Nesovic (1)

Te teme su ljubav, sazrevanje, starenje, moral. Očekujemo da će predstava „Kazanova protiv Don Žuana“ koliko svojom suptilnošću u umetničkom izrazu, toliko i predstavljanjem na sceni tri nesvakidašnje lucidne ličnosti, pružiti gledaocima avanturu koju će zavoleti.

fotografija Vladimir Nesovic
fotografija Vladimir Nesovic

Reprize su 27. januara, 1. februara i 1. marta.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.