U životu stvari nisu uvek crno – bele, ali u modi znaju da budu, a kada se desi magija u krojačkoj radionici, to zna da bude savršena odevna kombinacija.

Sa druge strane, sasvim je u redu da svet ponekad posmatramo samo u tim tonovima. Crno – belim. Isključivim, a neki bi rekli, čak i histeričnim.

Kada je ta crno – bela kombinacija znalački odabrana, to jest, kada uspete da izbegnete zamku da izgledate kao konobarica ili hostesa, znači da ste uboli modni bingo. Jer sa crno – belom kombinacijom obično nema greške, može da izgleda vrlo elegantno i da ste u njoj uvek dobro obučeni. Što je najbitnije, crno – bela kombinacija je za svaku priliku.

Crna i bela boja kreiraju maštovitu kombinaciju koju boje nikada ne mogu da postignu. Misterioznu, nadrealnu, gotovo kao što je to Dali radio na svojim slikama.

Tako to radi i američna modna dizajnerka, Karolina Herera, za koju crna i bela predstavljaju početak i kraj dobrog stila. Crno i belo su modni klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Početak i kraj svega.

Bold elegance with #CHInsignia. #CHMetropolitanInsigniaClutch

A post shared by CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera) on

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.