Ne radi se samo o slučaju zaključavanja usana: pokušajte sa pulsirajućim poljupcem ili savijenim poljupcem, prepustite se borbi jezikom i isprobajte tehniku za koju se priča da će dovesti žene do vrhunca isključivo ljubljenjem.

Kama Sutra pretvara ljubljenje u umetničku formu.

Ne samo da vam govori kako da se ljubite (sa mukotrpnim detaljima), već vam govori gde, kada i koju vrstu poljupca da koristite ako želite da uradite sve, od buđenja partnera za jutarnji seks (‘poljubac koji rasplamsava ljubavnu strast’ uključuje postavljanje jednog na vašeg partnera/ku dok spavaju da pokažete da ste raspoloženi za seks) kako da ih đavolski izludite („poljubac koji se okreće“ je ono što radite kada se osećate potrebnim, a oni ne obraćaju dovoljno pažnje na vas).

Na ljubljenje se gleda kao na moćno sredstvo za manipulaciju ljubavnikom i ispunjavanje vaših potreba. U hinduističkim i tantričkim tekstovima, poljubac se takođe smatra Big Deal-om jer veruju da mešanje pljuvačke harmonizuje suprotne energije muškaraca i žena.

Pročitajte i ovo: Ženska seksualna kolebanja koja mogu da poremente vaš seksualni život

To je tako sveto i intimno u Indiji, da donedavno ljubljenje nije bilo ni prikazano u filmovima, a muž i žena se nikada ne bi javno ljubili.

Čak ni danas ne možemo sakriti koliko je ljubljenje blisko i lično. Seksualni radnici često odbijaju da to urade i to je i dalje jedan od najintimnijih načina na koji ljubavnici međusobno komuniciraju.

Pročitajte i ovo: Rušimo mitove, razbijamo predsrasude o – PENISU 

Evo šta mistični majstori imaju da kažu o pravljenju muzike usnama.

Honeymoon photo created by Kireyonok_Yuliya - www.freepik.com
foto by Kireyonok_Yuliya – www.freepik.com

PAMETNE TEHNIKE LJUBLJENJA VREDNE PRIMENE

Uzimajući u obzir da jezik sadrži više nerava i mišića nego skoro bilo koji drugi deo tela, nije teško shvatiti zašto je upotreba jezika snažno prisutna u našoj seksualnosti danas. Srećom, igra ključnu ulogu i u duhovnom seksu.

Pročitajte i ovo: Može li se reći kakav je neko u krevetu samo gledajući mu lice? 

Kombinujte mnogo pokreta jezika sa prilično kreativnim tehnikama sisanja i gomilom intenzivnog gledanja i na putu ste ka blaženstvu tantričkog poljupca!

Pročitajte i ovo: Kako da ubedim svoju ženu da koristi vibrator dok ja gledam?

Uttarachumbita: Čudno ime – čudan koncept. Ali veoma privlačno! Tantričari veruju da postoji direktna veza između klitorisa i gornje usne žene – do tačke u kojoj on može da joj pruži orgazam, a da joj nikada ne skinete gaćice! Vidi da li radi za vas dvoje.

Family photo created by drobotdean - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Prvo je naterajte da podigne gornju usnu, pogleda iznad svoja dva prednja zuba i pronađe mali komad vezivnog tkiva između gornje usne i desni. To je frenulum – deo na koji treba da se fokusirate.

Pročitajte i ovo: Može li se reći kakav je neko u krevetu samo gledajući mu lice? 

Počnite da se ljubite tako što ćete sisati njenu gornju usnu dok ona siše vašu donju. Koristeći jezik, pronađite njen frenulum i sišite i crtajte po njemu jezikom i usnama.

Nije osetila trnce dole? Nema veze – i dalje je prilično seksi!

Pročitajte i ovo: Zašto je gledanje jedno drugog kako masturbirate najbolja lekcija o seksu koju ćete ikad imati

Zaključavanje očiju: Ostvarite mnogo kontakta očima tokom ljubljenja i dodajete intimnost i erotičnost.

Udahnite jedno drugo: ako možete da pređete preko te glupe misli (i slučajno ste u vezi sa nekim sa svežim dahom), ovo će vas učiniti mnogo bližim.

Love photo created by master1305 - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Pritisnite čela jedan minut ili više, a zatim se poljubite na uobičajeni način, osim udisanja dok izdišete i obrnuto. Dok on/a izdiše, vi udišete.

Dok to radite, zamislite da se dajete jedno drugom kroz dah. Znam, i dalje zvuči glupo, ali samo pokušajte jednom.

Pročitajte i ovo: Seks kroz decenije i kada je najbolji – u 20-im, 30-im, 40-im ili 50-im?

Ljubljenje duše: Ovo je neverovatno intimna vežba, tako da je najbolje da je sačuvate za dugotrajnog ljubavnika, a ne kres sa strane. Navedite svog partnera da masturbira do orgazma dok ga vi ljubite intenzivno i erotično.

Pročitajte i ovo: OBREZAN ILI NEOBREZAN: Šta svaka žena treba da zna

Zatim, dok osećate da će doći do vrhunca, povucite se, naterajte ga/ju da otvori oči i držite lice u vašim rukama gledajući duboko u njegove / njene oči.

I ima još….

Love photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Sisajte im jezik, obliznite im usne iznutra, ugrizite im usne svojim zubima.

Upotrijebite svoj jezik da istražite celo njihovo lice – oližite im kapke, uši i donju stranu brade. Zvuči nehigijenski? Razmislite o ostalim njihovim delovima koje rado ližete!

Pročitajte i ovo: Kakav je osećaj orgazma? Kako ga doživljevaju žene a kako muškarci

Sisati jedno drugom jezike istovremeno – snažno – kada ste oboje na ivici orgazma.

Koristite svoje prste – dok ližete i sisate njihove usne, umetnite prste i pustite ih da ih sisaju.

Pročitajte i ovo: Koliko često treba da imate seks? 

Koristite jezik da istražite njihove ruke – koža između prstiju je posebno osetljiva. Guranje jezika između njih ima konotacije kunilingusa, sisanje njegovog palca izaziva ukusne misli o tome šta biste mogli da uradite sa njegovim penisom…

People photo created by cookie_studio - www.freepik.com
Foto by cookie_studio – www.freepik.com

Nastavite da se ljubite erotično nakon orgazma bilo kojeg od vas i mnogo je veća verovatnoća da ćete nastaviti i uživati u drugoj porciji seksa.

Lizati otvor usta (neki ljudi vole ovo, drugi – poput mene – smatraju da samo golica i oseća se čudno!).

Pročitajte i ovo: Upomoć! On želi da progutam… Šta da radite u tom slučaju 

Gurajte jezikom, imitirajući snošaj, dok ga imate.

Povucite se između poljubaca da biste pročitali njihov izraz i uspostavili kontakt očima. Kada nestrpljivo uskoče nazad, zadržite se nekoliko sekundi da biste ga zadirkivali.

Pročitajte i ovo: Kako da zaustavite preuranjenu ejakulaciju 

Učinite poljubac dubljim tako što držite njihovo lice u rukama ili da biste ga učinili strastvenim, jednom rukom držite njihove ruke iznad šake, a drugom istražujte njihovo telo dok se ljubite.