Može se reći da je Kalita modna marka dizajnirana sa ženom, koja putuje po celom svetu, na umu. Jer, bukvalno, dovoljno je da jednu Kalita haljinu ponesete na put oko sveta i da se ni u jednom trenutku ne zabrinete kako izgledate i da li ste lepo obučene.

Njeni modeli izrazito su jednostavni, ženstveni i romantični, a materijali od kojih su izrađeni su prirodni, kvalitetni i lepršavi, laki i prijatni za nošenje. Boje su neodoljive. Pored toga, Kalita haljine možete bez problema da nosite u svim prilikama i da uvek budete dobro i lepo obučene.

Jednako su primerene nošenju u gradu, koliko i na plaži. Možda je to jedan od razloga zašto je ova modna marka tako brzo osvojila žene u celom svetu i zašto su Kalita haljine najslikanije na svetu. Modne influenserke prosto obožavaju da ih nose i da se slikaju u njima na najpoznatijim i najegzotičnijim svetskim destinacijama.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

Modna marka Kalita nastala je pre samo dve godine pod kreativnim vođstvom Kalite al Svaidi. Lako je našla svoje mesto pod Suncem i osvojila ženska srca izuzetnim, prirodnim materijalima i beskrajno romantičnim krojevima trapezastih haljina, kao i neodoljivom paletom boja.


Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019


Kako kaže dizajnerka, Kalita stil prevazilazi glamurozne lokacije – odeća je dizajnirana tako da se nosi i na gradskim ulicama, jer prilagodljivost Kalita modnih komada je ključ za avanturu. Zato, lako je prigrliti i stopiti se sa Kalita svestranim opsegom različitosti. Svaka žena u Kalita haljini izgleda kao Boginja.