U aprilu mesecu, dešava se nešto zaista posebno, astrološki nazvano konjunkcija Jupitera i Urana, na 21°49′  Bika, 21. aprila, označiće novi početak.

Uskoro ćemo zakoračiti u izuzetno uzbudljiv period, u astrološkom smislu. Bliski susret Jupitera i Urana je kao signal za potpuno novi pravac koji će oblikovati narednih dvadeset godina. Ovog proleća, posebno, osetićemo ovu futurističku atmosferu.

Pročitajte i ovo: JUPITER KONJUNKCIJA URAN U BIKU, 21. APRIL 2024. – Iznenađenja i neočekivane prilike 

Jupiter i Uran se okupljaju u takozvanoj konjunkciji otprilike svakih 14 godina. Poslednji put su se sreli 2011, a njihov sledeći susret zakazan je za 2037. Putuju kroz sve znakove zodijaka, a ovoga puta udružuju snage u Biku. To je prilično neobičan događaj, posebno u Biku zato što je njihov prethodni susret u ovom znaku bio 08. maja 1941. na 25°38′ istog znaka!

Pre toga, sreli su se 23. maja 1858. na 29°25’ drugog znaka zodijaka. Važno je da znamo da su se Jupiter i Uran u Biku sreli od 1100 godine samo tri puta, i to 1181, 1858. i 1941.godine.

Evo kako će njihova konjunkcija uticati na vaš znak. Obavezno čitaj i za podznak!

Ovan

Ove godine, vaša novčana situacija bi mogla da se poboljša. Ne radi se samo o gotovini; radi se o tome kako vidite vrednost. Možda ćete početi više da volite ekološke stvari. A ako vas zanimaju akcije, sada je pravo vreme da istražite nova ulaganja u tehnologiju ili nauku.

Bik

Spremite se za velike promene! Ove godine, sve je u tome da budete vi i da rizikujete. Možda ćete se osećati kao da više ulazite u svoju jedinstvenu vibraciju. To bi moglo značiti da isprobavate nove stvari ili menjate svoj izgled, možda birate smelu boju kose ili dodajete neke svetle nijanse svojoj garderobi.

Blizanci

Da li ste primetili da se neke zaista čudne stvari dešavaju u poslednje vreme, Blizanci? Kao da vam univerzum šalje neke znake. Ove godine radi se o otresanju onih starih negativnih misli. Možda čak imate i neka prilično šokantna otkrića o svom životu i svetu oko vas. Ne zaboravite da imate svesku pri ruci za te zanimljive snove i ideje!

Rak

Spremite se da izađete iz svoje ljuske! Ova godina donosi priliku za više zabave i druženja. Možda je vreme da se družimo sa nekim drugačijim ljudima. Možda ćete upoznati neke prilično jedinstvene i slobodoumne ljude. Oni bi vas mogli inspirisati da se pridružite grupama koje rade stvari na zaista nov i inovativan način.

Lav

Vaš radni život bi mogao da doživi veliki uspeh ove godine. Ovog puta, sve je o vašem poslu, karijeri i tome kako vas drugi vide. Ako ste ciljali na određeni cilj, to bi se moglo iznenada dogoditi. Ili, ako vas posao ne čini srećnim, možda ćete se osećati kao da je vreme za promenu. Možda započnete nešto sami ili idite za nečim što je više usklađeno sa onim što zaista želite.

Devica

Vreme je za avanture, Device! Ova godina je posvećena istraživanju neobičnih mesta i učenju novih stvari. To bi zaista moglo da promeni način na koji vidite stvari. Ako ste za to, možda idite na kurs o duhovnim stvarima ili stvarima koje zaista otvaraju um. Vreme je da proširite svoj um i uverenja.

Vaga

Kada su u pitanju veze, ova godina bi mogla malo da uzdrma stvari. Ako ste u ozbiljnoj vezi, možda ćete se osećati kao da vam treba više uzbuđenja ili slobode. Možda pokušajte nešto drugačije u svom ljubavnom životu ili istražite ideju otvorenih veza. Sve je u tome da izađete iz vaše zone udobnosti, čak i ako je to samo malo.

Škorpija

U poslednje vreme ste naučili mnogo o vezama. Ova godina bi mogla da potvrdi da nisu sve veze večne. Ako vam neko ne pomaže da rastete, možda je vreme da krenete dalje. Shvatićete da da biste bili najbolja verzija sebe, treba da imate sebe (plus otvoren um i srce).

Strelac

Ponekad promena naše dnevne rutine može biti dobra stvar. Ova godina je u vezi sa tim—protresanjem stvari u vašem svakodnevnom životu. Možda tražite novi posao ili zdraviju rutinu. Šta god da je, ove godine bi to moglo da se desi.

Jarac

Opustite se malo! Ova godina donosi neke uzbudljive promene u ljubavi i kreativnosti. Vreme je da se zabavite i budete razigrani. Isprobavanje novog hobija ili nečeg kreativnog može dovesti do nekih zaista sjajnih otkrića za vas.

Vodolija

Navikli ste da budete pomalo buntovni. Ova godina bi vas mogla dodatno gurnuti. Radi se o lečenju starih stvari i kreiranju sopstvenog puta u životu. Možda probate neku novu vrstu terapiju ili učenja koji će vam pomoći da sve shvatite.

Ribe

Vaše misli bi vas mogle odvesti na zaista drugačije putovanje ove godine. Možda ćete dobiti neke uzbudljive nove ideje koje bi vas mogle iznenaditi. Sve je u tome da podelite te nove misli sa drugima koji razmišljaju na jedinstven način, baš kao i vi.